2019. október 15., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

10 ezer migráns betelepítése Magyarországra még a nyáron

Főoldal>Közérdekű>10 ezer migráns betelepítése Magyarországra még a nyáron
 
Írta: Szerk.
2018. március 26. 09:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A baloldal számtalan megnyilvánulásával és tettével bizonyította, bevándorláspárti. A tét óriási, nem kevesebb, mint hazánk jövője; most még megakadályozhatjuk, hogy más euróai nagyvárások sorsára jusson Budapest.

Brüsszel még az idén 10 ezer bevándorló betelepítésére készül, amely a családegyesítésekkel csaknem 20 ezer migráns bejövetelét jelentené Magyarországnak. A belga miniszterelnök egy lapinterjúban arról beszélt, hogy rövid időn belül mindenképpen át akarják alakítani az unió bevándorlási rendszerét, ha kell, akkor kihagyják a döntésből a V4-eket, azok ugyanis szerinte megtagadják a szolidaritást és a menedékkérők befogadását, és ha ez nem változik, akkor többségi döntéssel leszavazzák őket, és bevezetik a migránsok kötelező szétosztását. Brüsszel számára azért sürgős a javaslat gyors áterőltetése, mert jövő tavasszal Európai Parlamenti választások lesznek Európában, ahol minden valószínűség szerint megerősödnek a bevándorlásellenes erők. Mindezek mellett azért kell még július 1-je előtt erről a kérdésről szavazni, mert az Unió elnökségét a nyár közepétől Ausztria veszi át, ahol a bevándorlásellenes kormány ellenállna egy ilyen javaslat benyújtásának. Viszont a bolgár uniós elnökség javaslata már ismert: ez a kötelező, felső létszámküszöb nélküli kvótáról szól. Első hullámban 10 ezer bevándorlót küldenének Magyarországra, amely szám a családegyesítések következtében többszörösére emelkedhet. Ehhez asszisztál a hazai baloldal.

 

Az ellenzék is bevándorláspárti

Miközben Európa vezetői sorra ébrednek, a hazai ellenzék a magyar emberekkel szemben a migránsok érdekeit képviselnék. Vona Gábor miniszterelnök-jelölt úgy vélekedett, számára az iszlám az utolsó fénysugár, míg az MSZP-Párbeszéd üdvöskéje, Karácsony Gergely 2015-ben azt mondta, „Semmiképpen se kerüljön sor határ menti kerítés építésére.”, így kétségünk nem lehet afelől, hogy lebontanák a biztonságunkat jelentő határzárat. Az is felmerült, hogy üresen álló laktanyákba költöztetnék a migránsokat. Bár most megpróbálják letagadni, hogy készek a migránsok betelepítésére, Karácsony szövetségese, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó azt mondta: csak április 9. után árulják el, hogy mi az álláspontjuk a migránsok betelepítéséről. Ebből teljesen világos, hogy be akarják csapni a magyar embereket, de ha hatalomra kerülnek, akkor lebontják a határzárat, és végrehajtják a kötelező kvótát. Hiller István Kispest MSZP-s országgyűlési képviselője korábban azt nyilatkozta, hogy utálja a kerítést, és hülye, aki a kerítést szereti, és Burány Sándor, szintén MSZP-s országgyűlési képviselővel együtt nem szavazták meg a tavalyi kvóta népszavazás után az alaptörvény-módosítást, amely a kötelező betelepítési kvóta ellen szólt. Burány és Hiller nem támogatta az alaptörvény módosítását a terrorveszélyre vonatkozóan, elutasították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet bevezetését, az embercsempészet büntetésének szigorítását, illetve a honvédség feladatkörének bővítését válsághelyzetben.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.