2018. szeptember 25., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
április (39)
március (45)
február (51)
január (47)
· 2017
december (37)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A Bölcsődék Napját ünnepelték a kispesti Csillagfényben

Főoldal>Kölyök>A Bölcsődék Napját ünnepelték a kispesti Csillagfényben
 
Írta: Szerk.
2017. április 21. 15:17
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hetedik alkalommal tartották meg a Bölcsődék napját, amelyet a XIX. kerületben szakmai nappal és elismerések átadásával egybekötve szerveznek meg minden évben az Egyesített Bölcsődék szakemberei. Az önkormányzat által alapított "Bölcsődés gyermekekért végzett kimagasló munkáért" elismerést Litzler Ildikó, a Gyöngyszem bölcsőde nevelője, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének köszönetét és ajándékát Binder Erika, a Harangvirág bölcsőde munkatársa kapta.

 

Ez alkalommal két kollégájukat köszönthették a dolgozók. Az önkormányzat által alapított Bölcsődés gyermekekért végzett munkájáért Litzler Ildikó vehetett át elismerő oklevelet, aki a bölcsődei nevelés – gondozás területén végzett kimagasló tevékenységéért, emberi magatartásáért és a kiemelkedő szakmai munkájáért kapta a díjat.

 

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete kispesti alapszervezetének elismerését Binder Erika, a Harangvirág bölcsőde egyik meghatározó gyermeknevelője kapta, aki kitüntetését Szűcs Viktóriától, a (BDDSZ) elnökétől vehette át.

 

Gratulálunk a díjazottaknak, illetve a kispesti gyermekekért végzett munkájukért valamennyi bölcsődei dolgozónak!

 

 

Az Egyesített Bölcsődék vezetője, Brinza Istvánné beszédében - amelyben kiemelte, hogy 165 évvel ezelőtt a Pesti Első Bölcsődei Egylet, a Kalap utcában, Kispesten pedig hetven évvel ezelőtt, 1947-ben nyitották meg az első bölcsődét - arról is beszélt, hogy előreláthatólag hosszú idők óta most először szeptemberben is lesznek szabad helyek a beiratkozni vágyóknak.

 

Szűcs Viktória a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete elnöke beszédében kiemelte a 2017 januárjától érvényes jogszabály szerint mini, családi és munkahelyi bölcsődék kialakítására is van lehetőség.

 

Mikó Eszter, Perlekiné Valentyin Ildikó, dr. Bicsak Ágnes, illetve Pécsi Rita is tartott előadást a nap második felében, ugyan is szakmai napot tartottak az ágazatban dolgozóknak. 

 

Az eseményen Mihály András a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi (KOSIE) bizottság tagja is megjelent.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.