2021. október 17., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

"A kerület, ahol élek"

Főoldal>Kultúra>"A kerület, ahol élek"
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. január 05. 08:00
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Budapest hangulatait és kerületeit bemutató alkotásokkal lehet nevezni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem pályázatára. A pályaműveket szabadon választott tecnikával készíthetik el a jelentkezők.
A MOME Média Intézete és a Funzine Magazin közös pályázatára A kerület, ahol élek és Budapest hangulatai témakörökben lehet nevezni.
 
Az első témakörben készülő alkotások szabadon választott módszerrel születhetnek: stop-motion technika, fotókból összeállított klip, bármilyen technikájú mozgóképes etűd, interjúkból összevágott, zenére komponált vagy "no comment" anyag, madár- vagy köztéri szobrok perspektívájából, taxiból vagy gyalogosan leforgatott videó. A lényeg, hogy a pályázó saját ötlet alapján, vizuálisan dolgozza fel Budapest egyik kerületét.
 
Fontos szempont az egyéni látásmód, az innovatív technikai kivitelezés, valamint, hogy az adott anyag minél érthetőbben és informatívabban tájékoztassa a Budapestre látogató turistákat a kerület lakóiról, utcáiról, hangulatáról. A pályamunkák 3-5 perc hosszúságúak lehetnek.
 
Budapest hangulatai témakörben bármilyen digitális eszközzel – kamerával vagy akár telefonnal – készített képeket várnak, egy-egy jól elkapott jellemző, vagy éppen a szokásostól eltérő pillanatot a város életéből, ünnepeiből, hétköznapjaiból.
 
A jelentkezési határidő mindkét témában 2012. január 25. Egy pályázó több pályaművel is nevezhet, a verseny részletes menetéről az egyetem honlapján, a www.mome.hu-n olvashatnak az érdeklődők. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.