2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A kispesti diákok bemutatták a tudásukat!

Főoldal>Kölyök>A kispesti diákok bemutatták a tudásukat!
 
Írta: Szerk.
2015. április 27. 13:11
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispesti Művészeti Szemle gálahangversenye alkalmából több tucat, a kerületben tanuló diák mutatta be a tudását a KMO világot jelentő deszkáin. A nívós eseményt a kerület alpolgármestere nyitotta meg és számos díjat ki is osztottak az ifjú titánok között.

A kispesti kulturális életben kiemelkedő szerepet tölt be a KMO, amely számos  esemény mellett több, azóta országszerte ismert művésznek adott lehetőséget arra, hogy szárnypróbálgató művészként megmutathassa a tudását a kerületi publikumnak. A Kispesti Művészeti Szemle gálahangversenye egy újabb fontos eseménye annak, hogy az általános iskolás korosztályból megismerhessük azokat az ifjú tehetségeket, akik között ott bujkálnak a jövő nagy művészei.

 

 „…Akiből nem lesz művész, olyan értelemben, hogy ebből fog élni, annak az élete is egészen más lesz, mint az átlagos diákoknak. És ebben higgyetek! Tehát a ti szellemiségetek, a lelkületetek sokkal finomabb embert fog majd belőletek nevelni és ebben nagyon sok hasznos, a további életetekben nagyon fontos tulajdonság fog megerősödni és ha más szakmátok is lesz majd, abban nagyon jól fogjátok hasznosítani azokat az emberi tulajdonságokat, amely a művészetek megismerésében nektek eddig is sokat jelentett…” – vélekedett Vinczek György, a kerület alpolgármestere.

 

A fellépő diákok olyan művészek darabjait játszottákmagas színvonalon, mint Händel, Vivaldi, Bach vagy Csajkovszkij. Úgyhogy inkább nézzük meg a képeket az ifjú kerületi tehetségeinkről! 

 

Nézze meg galériánkat!

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.