2022. augusztus 11., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A kispestiek biztonsága a legfontosabb számukra

Főoldal>Közülünk>A kispestiek biztonsága a legfontosabb számukra
 
Írta: Szerk.
2021. december 02. 09:56
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Példamutató munkájukról tettek tanúbizonyságot azok a rendvédelmi dolgozók, akik ünnepélyes keretek közt vehették át kitüntetéseiket a kispesti Városháza dísztermében. Az ünnepségen Az év rendőre, Az év tűzoltója és Az év polgárőre kitüntető címek mellett elismerő okleveleket is átadtak.

Az év rendőre elismerő címet kapta Pintér Katalin címzetes rendőr alezredes, aki 2008-tól dolgozik a kispesti Rendőrkapitányságon, s jelenleg a Vizsgálati Alosztály alosztályvezetője. „Munkáját pontosan, hivatástudattal, a jogszabályi előírásoknak megfelelően végzi. Szakmai ismereteit folyamatosan fejleszti, a munkatársaival jó kapcsolatot tart fenn. Az elmúlt évek során lendülettel, kitartással végezte munkáját, mellyel nagymértékben hozzájárult a kapitányság eredményességéhez” – méltatták.

 

A kispesti önkormányzat Az év tűzoltója elismerő címet adományozta Tóth Csaba tűzoltó főtőrzsőrmesternek, aki 25 éve lát el tűzoltó szolgálatot – ez kiemelkedően hosszú pályafutásnak számít a szakmában. Jelenleg leginkább gépjárműfecskendő-vezetői beosztást lát el, s ahogy köszöntésében hangsúlyozták, ő az egyik legbiztonságosabban közlekedő kolléga az utakon, aki közel százezer kilométert vonult balesetmentesen. Kollégái befogadó, empatikus személyiségként ismerik, aki gyakran segít a fiatalok fejlődésében, képzésében.

 

Az év polgárőre elismerő címet idén Domán János vehette át, aki születése óta Kispesten él, s mindig szívügyének tekintette a kerületben élők nyugalmát, biztonságát. Kilenc éve aktív tagja az egyesületnek, s a rendőrség munkáját is rendszeresen segíti. Példaértékű munkát végzett a vírushelyzet idején is, sokat segítve segítve az idős, rászoruló embereknek.

 

Példamutató munkájáért elismerő oklevelet és pénzjutalmat kapott a kispesti rendőrkapitányság több munkatársa is: Farkas Norbert rendőr hadnagy, Sahin Veronika rendőr hadnagy, Andrási Ferencné rendvédelmi alkalmazott, Horváth Józsefné rendőr alezredes, Vargáné Agócs Marianna rendvédelmi alkalmazott, Varga Zoltán rendőr főtörzszászlós, Csizi Balázs rendőr százados, valamint Zsikai Lajos.

 

A Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozó XIX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság öt munkatársa kapott oklevelet és pénzjutalmat példaértékű munkája elismeréseként: Bódi Attila tűzoltó őrmester, Dani Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, Horváth Dániel tűzoltó őrmester, Misák Tibor tűzoltó százados, Szarka László tűzoltó főtörzsőrmester.

 

Az ünnepségen elismerésben részesült Sárvári Zoltán, a Dél-pesti Autóvadász és Polgárőr Egyesület tagja és Kovács László önkormányzati rendész is.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.