2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Adományok a Bátor Tábornak

Főoldal>Közélet>Adományok a Bátor Tábornak
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. május 31. 13:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Adj egy okot a mosolyra – ezzel a jelszóval vette kezdetét a kispesti Europark Bevásárlóközpont idei adománygyűjtő akciója. Az április 14-től másfél hónapon át tartó program keretében a bevásárlóközpont a Bátor Tábor Alapítványnak gyűjtötte az adományokat.

Félmillió forint gyűlt össze a felajánlásokból az Europark adománygyűjtő akciója során. A Bátor Tábor alapítványnak szánt 500 ezer forint értékű Europark ajándékutalványt május 29-én, a Lurkókuckó gyerekprogramjai között adta át Schönhauer Andrea, az Europark centermenedzsere Molnár Attilának, az alapítvány ügyvezetőjének.

 

A Bátor Táborban 2001 óta 3000 daganatos, cukorbeteg, hemofíliás és krónikus ízületi gyulladással kezelt táborozó járt már a gyermekkórházakkal való együttműködésnek köszönhetően. Az ingyenes programok célja a gyerekek önbizalmának növelése, önmagukba vetett hitük megerősítése. Az idén 10. születésnapját ünneplő Bátor Tábor Alapítvány ügyvezetője, Molnár Attila örömének adott hangot az átadáson:„A gyűjtés ideje alatt két alkalommal is lehetőségük volt a vásárlóknak az alapítvány önkénteseivel való személyes találkozásra. Örömmel láttuk, hogy a kézműves programokkal és közös játékkal eltöltött napokon milyen sokan jöttek el, hogy közelebbről is megismerkedjenek a tábor életével.”

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.