2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Állati bevásárlóközpont

Főoldal>Kölyök>Állati bevásárlóközpont
 
Írta: Pászti András
2013. június 06. 19:12
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Örökbe fogadja a Fővárosi Állat- és Növénykert állatsimogatójának állatait az Europark. A két intézmény együttműködése már több mint egy éve tart, ugyanis az Europark Ajándékutalványaival már állatkerti belépők is vásárolhatók.

„Ez a döntés beleillik az Europark környezetbarát, harmonikus és zöld fejlődést támogató gondolkodásmódjába, melyről hamarosan újabb részleteket árulunk el. Ezért támogatja a kispestiek és erzsébetiek kedvenc bevásárlóközpontja, hogy a gyerekek megtapasztalják a természetet, közelebb kerüljenek az állatok világához és a környezetvédő magatartáshoz. Így hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a városi gyerekek is testközelből megismerkedhessenek az állatokkal: a kameruni törpekecskével és a két alpakával, Margarétával és Carlos-szal.

 

Az Europark a facebook oldalán június 3-tól a gyerekek és szüleik számára fotópályázatot hirdet: az állatkertben kattintott, vicces, vidám gyerekfotókat várják, ahol főszereplők a gyermekek és az állatok. „Az ötletet saját gyermekeink adták. Feledhetetlen, ahogy a kicsik igyekeznek megmenteni a zoocsemegével töltött zacskót egy ágaskodó kecskegidától, vagy épp amikor ragyogó arccal etetik az őket körülvevő kedvenceket. Nagyon sok örömet ad gyermekeinknek az állatok közelsége.” – meséli Schönhauer Andrea, a bevásárlóközpont vezetője.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.