2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Átadták a Kispest Sportjáért díjakat

Főoldal>Közélet>Átadták a Kispest Sportjáért díjakat
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. október 26. 12:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispest Sportjáért elismerés díjazottait köszöntötték október 25-én a Polgármesteri Hivatal Dísztermében. Idén hárman kapták meg a kitüntetést a kerületben végzett munkájukért.

Az önkormányzat 2009-ben alapította a Kispest Sportjáért díjat, amely azoknak a személyeknek, egyesületnek, sportköröknek adományozható, akik és amelyek kiemelkedő munkát végeznek a sport, a diáksport területén, a testnevelés és a testkultúra népszerűsítésében, ezek szervezésében, fejlesztésében és támogatásában. A kitüntetés adományozásáról a szakbizottság javaslata alapján a képviselő-testület dönt. A díj a Kispest Sportjáért feliratot tartalmazó plakett, mellyel pénzjutalom jár.

 

Díjazottak:

Dufek János

A volt Szegfű Utcai Általános Iskola nyugalmazott igazgatója, testnevelő tanára. 1970 óta dolgozott testnevelőként a kerületben, 1978-ban lett a kerületi diákolimpiai verseny fő szervezője, melyeknek játékvezetőként ma is aktív résztvevője.

 

Szamosi István

A Kós Károly Általános Iskola nyugalmazott főtanácsos testnevelő tanára. A Góliát FC-ben labdarúgóedzőként is tevékenykedett.1985 óta minden télen az iskola udvarán jégpályát alakít ki és üzemelteti is azt. A kerületi diákolimpiai rendezvényeknek játékvezetőként ma is aktív résztvevője.

 

Détári Lajos

A Budapesti Honvéd SE 61-szeres válogatott labdarúgója, a Kispest-Honvéd FC volt edzője. Profi pályafutását Kispesten kezdte 1980-ban,1984-ben már a válogatottban is pályára lépett. 2002-ben egy évre edzőként tért vissza Kispestre, ahol 16 mérkőzésen keresztül vezette a csapatot. Jelenleg a Ferencvárosi Torna Club szakmai igazgatója.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.