2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Átadták a Kispest Sportjáért díjakat

Főoldal>Közélet>Átadták a Kispest Sportjáért díjakat
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. október 26. 12:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispest Sportjáért elismerés díjazottait köszöntötték október 25-én a Polgármesteri Hivatal Dísztermében. Idén hárman kapták meg a kitüntetést a kerületben végzett munkájukért.

Az önkormányzat 2009-ben alapította a Kispest Sportjáért díjat, amely azoknak a személyeknek, egyesületnek, sportköröknek adományozható, akik és amelyek kiemelkedő munkát végeznek a sport, a diáksport területén, a testnevelés és a testkultúra népszerűsítésében, ezek szervezésében, fejlesztésében és támogatásában. A kitüntetés adományozásáról a szakbizottság javaslata alapján a képviselő-testület dönt. A díj a Kispest Sportjáért feliratot tartalmazó plakett, mellyel pénzjutalom jár.

 

Díjazottak:

Dufek János

A volt Szegfű Utcai Általános Iskola nyugalmazott igazgatója, testnevelő tanára. 1970 óta dolgozott testnevelőként a kerületben, 1978-ban lett a kerületi diákolimpiai verseny fő szervezője, melyeknek játékvezetőként ma is aktív résztvevője.

 

Szamosi István

A Kós Károly Általános Iskola nyugalmazott főtanácsos testnevelő tanára. A Góliát FC-ben labdarúgóedzőként is tevékenykedett.1985 óta minden télen az iskola udvarán jégpályát alakít ki és üzemelteti is azt. A kerületi diákolimpiai rendezvényeknek játékvezetőként ma is aktív résztvevője.

 

Détári Lajos

A Budapesti Honvéd SE 61-szeres válogatott labdarúgója, a Kispest-Honvéd FC volt edzője. Profi pályafutását Kispesten kezdte 1980-ban,1984-ben már a válogatottban is pályára lépett. 2002-ben egy évre edzőként tért vissza Kispestre, ahol 16 mérkőzésen keresztül vezette a csapatot. Jelenleg a Ferencvárosi Torna Club szakmai igazgatója.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.