2020. október 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Az Europarkba költözik a "wekerlei kispiac"

Főoldal>Kedvcsináló>Az Europarkba költözik a "wekerlei kispiac"
 
Írta: Pászti András
2013. július 09. 16:18
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hagyománnyá vált, hogy az Europark földszintjét havonta egyszer, pénteken a „wekerlei kispiacról” sokak számára már jól ismert árusok pultjai foglalják el. Így azok a vásárlók is megismerkedhetnek az őstermelők házi termékeivel, akik a piacra nem tudnak elmenni, vagy épp távolabb laknak a Wekerlétől. Július 12-én lesz a következő vásár.

Nagy az érdeklődés a házias ízek, a kistermelők által készített különféle sajtok és húsáruk iránt. Az eladók – akik őstermelők – szívesen beszélgetnek vásárlóikkal és jó szívvel kóstoltatják termékeiket. Tudják, hogy a vásárlók számára a termelőbe vetett bizalom a legfontosabb a világon.

 

 

„Jó dolog, hogy havonta egyszer már az Europarkba is beköltözik a piac. Az unokáimnak szoktam itt vásárolni, mert ezek a termékek egészségesek és nem is kerülnek sokba, no és persze tudjuk, miből készültek, mivel megbízunk a termelőkben…” – magyarázza a kezdeményezés kapcsán egy idősebb úr nagy bevásárlótáskával a kezében.

 

„Nekem a lekvárok a kedvenceim, mert tudom, hogy valódi, hazai gyümölcsből készülnek. Ezeket a gyerekek is szívesen megeszik, és én is nyugodt vagyok, hogy tartósítószerektől és színezékektől mentes ételt tehetek az asztalra.” - mondja egy babakocsit tologató édesanya.

 

„Vásárlóink igényeit felismerve indítottuk el az őstermelői vásárt, mely egyelőre havonta egy alkalommal, pénteken kerül megrendezésre. Kispest és a Wekerle lakói igyekeznek környezettudatosan élni és tudatosan vásárolni, táplálkozni, mi pedig örömmel szolgáljuk ki őket ebben is.” – nyilatkozta Schönhauer Andrea, az Europark centermenedzsere. „A következő vásár július 12-én lesz, minden érdeklődőt szeretettel várunk.”

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.