2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Az Europarkba költözik a "wekerlei kispiac"

Főoldal>Kedvcsináló>Az Europarkba költözik a "wekerlei kispiac"
 
Írta: Pászti András
2013. július 09. 16:18
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hagyománnyá vált, hogy az Europark földszintjét havonta egyszer, pénteken a „wekerlei kispiacról” sokak számára már jól ismert árusok pultjai foglalják el. Így azok a vásárlók is megismerkedhetnek az őstermelők házi termékeivel, akik a piacra nem tudnak elmenni, vagy épp távolabb laknak a Wekerlétől. Július 12-én lesz a következő vásár.

Nagy az érdeklődés a házias ízek, a kistermelők által készített különféle sajtok és húsáruk iránt. Az eladók – akik őstermelők – szívesen beszélgetnek vásárlóikkal és jó szívvel kóstoltatják termékeiket. Tudják, hogy a vásárlók számára a termelőbe vetett bizalom a legfontosabb a világon.

 

 

„Jó dolog, hogy havonta egyszer már az Europarkba is beköltözik a piac. Az unokáimnak szoktam itt vásárolni, mert ezek a termékek egészségesek és nem is kerülnek sokba, no és persze tudjuk, miből készültek, mivel megbízunk a termelőkben…” – magyarázza a kezdeményezés kapcsán egy idősebb úr nagy bevásárlótáskával a kezében.

 

„Nekem a lekvárok a kedvenceim, mert tudom, hogy valódi, hazai gyümölcsből készülnek. Ezeket a gyerekek is szívesen megeszik, és én is nyugodt vagyok, hogy tartósítószerektől és színezékektől mentes ételt tehetek az asztalra.” - mondja egy babakocsit tologató édesanya.

 

„Vásárlóink igényeit felismerve indítottuk el az őstermelői vásárt, mely egyelőre havonta egy alkalommal, pénteken kerül megrendezésre. Kispest és a Wekerle lakói igyekeznek környezettudatosan élni és tudatosan vásárolni, táplálkozni, mi pedig örömmel szolgáljuk ki őket ebben is.” – nyilatkozta Schönhauer Andrea, az Europark centermenedzsere. „A következő vásár július 12-én lesz, minden érdeklődőt szeretettel várunk.”

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.