2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Főoldal>Közérdekű>Az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció
 
Írta: Szerk.
2018. november 21. 15:24
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A mai naptól online is kitölthető a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció. A kérdésekből arra lehet következtetni, hogy a kormány a családtámogatási rendszer bővítésére készül.

Már internetes felületen, a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is kitölthető a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció. A kormány december 21-ig várja a válaszokat.

 

A mostani konzultáció kérdéseiből a családtámogatási rendszer bővítésére lehet következtetni, hiszen olyan kérdésekben keresi a kormány az egyetértési pontokat, mint az életkezdési támogatás fiatal házasoknak, a háromgyermekes édesanyáknak adandó kiemelt támogatás, vagy a főállású anyaság elismerése.

 

A kormány a magyar családok védelmével, további erősítésével kívánja megoldani a hazánkra nehezedő demográfiai problémákat, ezért is vezette be például a családi adókedvezményt, amely a kétgyermekesek esetében éppen jövőre emelkedik gyermekenként 20 ezer forintra. Bevezette a családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK) is, amelyet éppen a közelmúltban bővített ki. De számos intézkedésével a családok és a gyermekek biztonságát mozdítja elő 2010 óta.

 

Főkép: nemzetikonzultacio.kormany.hu (képernyőfelvétel)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.