2023. május 30., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
augusztus (20)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Az iskolakezdés miatt nagyobb forgalomra kell számítani az utakon

Főoldal>Közérdekű>Az iskolakezdés miatt nagyobb forgalomra kell számítani az utakon
 
Írta: Szerk.
2022. augusztus 31. 13:53
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Holnap országszerte becsengetnek, ami forgalomnövekedéssel is jár majd: nemcsak a tanintézmények környezetben, hanem a városokba, nagyobb településekre vezető utakon is több autóra kell számítani.

Szeptember elsején elkezdődik a 2022/2023-mas tanév, és ahogy az már megszokott, ez forgalomnövekedéssel jár majd az utakon. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében arra kéri az autósokat, időben induljanak útnak és a balesetek elkerülése érdekében a szokottnál is figyelmesebben vezessenek. Főleg az iskolák közelében, ahol ismét több gyerek lesz az utakon. Nagyobb forgalomra azonban nemcsak az iskolák környezetében, hanem jó eséllyel minden nagyobb városba, településre vezető úton számítani kell, különösen a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban.

 

A közútkezelő felhívta a figyelmet arra is, hogy a hamarosan beköszöntő őszi időjárás miatt az autósok csak megfelelően felkészített, kivilágított járművel induljanak útnak, s az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek.

 

Elindulás előtt érdemes az aktuális forgalmi helyzetről tájékozódni az Útinformon keresztül, a www. utinform.hu oldalon.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.