2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Baleset a Kossuth Lajos és az Esze Tamás utca sarkán!

Főoldal>Közérdekű>Baleset a Kossuth Lajos és az Esze Tamás utca sarkán!
 
Írta: Szerk.
2015. április 17. 12:02
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Baleset történt péntek délelőtt a XIX. kerületben a Kossuth Lajos utca és az Esze Tamás utca kereszteződésében. A főúton szabályosan közlekedő házaspárnak nem adta meg a keresztutcából jövő autó így a sarokháznak csapódott a kocsijuk. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A kereszteződésnek igen rossz híre van a környékbeliek körében és már számtalanszor jelezték az önkormányzatnak, hogy -többek között ide is - szükség volna forgalmi jelzésre.

Péntek délelőtt baleset történt Kispesten. A Kossuth Lajos utca és az Esze Tamás utca kereszteződésben. Személyi sérülés nem történt, viszont a főúton szabályosan közlekedő házaspár autójával frontálisan a sarki ház falába csapódott. 

 

A tragikus eset újra rávilágított arra az eddig halogatott problémára, miszerint ebbe a kereszteződésbe szükség volna forgalmi jelzésekre. Korábban számos bejelentés érkezett a környék lakóitól, hogy a kereszteződés életveszélyes. Az első komolyabb megkeresés még 2010-ben érkezett az önkormányzat felé, amikor egy sofőr későn észlelete a kihelyezett elsőbbség adást jelző táblát és nekiütközött egy másik gépjárműnek, ami a pördülés következtében fának, majd az egyik közeli ingatlan kerítésének csapódott. 

 

 

A balesetet követő percekben Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője azonnali lépéseket tett annak érdekében, hogy többet ilyen balesetek ne történhessenek, ugyanis a jobboldli politikusnőt a környék kétségbeesett lakói keresték meg a tarthatatlan állapot miatt. Hivatalos levélben kérte Patek Gábort, a XIX. kerület Kispesti Önkormányzatának Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodájának vezetőjét, továbbá Szabó Gábort a BKK Közúti Közlekedési Divzió vezetőjét. Levelében gyors cselekvésre kéri az illetékeseket a környékbeliek biztonsága érdekében. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.