2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Baleset a Kossuth Lajos és az Esze Tamás utca sarkán!

Főoldal>Közérdekű>Baleset a Kossuth Lajos és az Esze Tamás utca sarkán!
 
Írta: Szerk.
2015. április 17. 12:02
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Baleset történt péntek délelőtt a XIX. kerületben a Kossuth Lajos utca és az Esze Tamás utca kereszteződésében. A főúton szabályosan közlekedő házaspárnak nem adta meg a keresztutcából jövő autó így a sarokháznak csapódott a kocsijuk. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A kereszteződésnek igen rossz híre van a környékbeliek körében és már számtalanszor jelezték az önkormányzatnak, hogy -többek között ide is - szükség volna forgalmi jelzésre.

Péntek délelőtt baleset történt Kispesten. A Kossuth Lajos utca és az Esze Tamás utca kereszteződésben. Személyi sérülés nem történt, viszont a főúton szabályosan közlekedő házaspár autójával frontálisan a sarki ház falába csapódott. 

 

A tragikus eset újra rávilágított arra az eddig halogatott problémára, miszerint ebbe a kereszteződésbe szükség volna forgalmi jelzésekre. Korábban számos bejelentés érkezett a környék lakóitól, hogy a kereszteződés életveszélyes. Az első komolyabb megkeresés még 2010-ben érkezett az önkormányzat felé, amikor egy sofőr későn észlelete a kihelyezett elsőbbség adást jelző táblát és nekiütközött egy másik gépjárműnek, ami a pördülés következtében fának, majd az egyik közeli ingatlan kerítésének csapódott. 

 

 

A balesetet követő percekben Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője azonnali lépéseket tett annak érdekében, hogy többet ilyen balesetek ne történhessenek, ugyanis a jobboldli politikusnőt a környék kétségbeesett lakói keresték meg a tarthatatlan állapot miatt. Hivatalos levélben kérte Patek Gábort, a XIX. kerület Kispesti Önkormányzatának Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Irodájának vezetőjét, továbbá Szabó Gábort a BKK Közúti Közlekedési Divzió vezetőjét. Levelében gyors cselekvésre kéri az illetékeseket a környékbeliek biztonsága érdekében. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.