2023. június 10., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (2)
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bicajtolvajok

Főoldal>Krimi>Bicajtolvajok
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. május 26. 11:13
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Sajnos újabb lopásról vagyunk kénytelenek tudósítani Titeket. Fényes nappal vittek el kerékpárokat egy kispesti családi ház udvaráról.

Bizonyára sokan ismeritek az Ady Endre út végén található Népboltot, ahol hagyományos minőségű házi- és biotermékeket forgalmaznak. Tulajdonosa, Huszák János családjával a bolt mögötti telken lakik. Innen vitték el a két kerékpárt szerda délután 4 órakor.

A tulajdonos húga tartózkodott éppen a boltban, amikor a szemben levő kocsma tulaja átment szólni, hogy viszik az udvarból a két biciklit. Sajnos már nem tudták utolérni a két embert.

„A kertajtó be volt zárva, a kapu reteszét pedig már egy éve nem nyitottuk ki, be volt rozsdásodva. Már korábban ki kellett figyelniük a tolvajoknak, hogy hol a retesz, és nagy erő kellett ahhoz, hogy azt valaki kinyissa” – mondta el Huszák János a kispest.info-nak az eset kapcsán. A kocsma tulajdonosa annyit látott, hogy egy nő állt meg a kapuban, amíg férfi társa bement az egyik bicikliért és kitolta. Ezután visszament a másikért is, így végül két kerékpárral távoztak. Huszák Jánosék kihívták a rendőrséget is, egyelőre tart a nyomozás, a kár nagyságrendileg 60 ezer forint.

Sajnos úgy tűnik, hogy a bezárt kapuk sem állják útját a tolvajoknak. Újra csak azt mondhatjuk, hogy figyeljünk egymásra, járjunk nyitott szemmel, mert akkor talán megelőzhetőek az ilyen lopások. Hiszen a konkrét anyagi kár mellett a rossz élmény is megkeseríti az ember életét ilyen esetekben.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.