2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bővül a Csillagfény Bölcsőde

Főoldal>Közélet>Bővül a Csillagfény Bölcsőde
 
Írta: Szerk.
2014. június 11. 14:56
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Átalakítják az Eötvös utcai Csillagfény Bölcsődét, melynek köszönhetően négyszáz négyzetméterrel, huszonöt új férőhellyel bővül az intézmény – tudtuk meg Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármesteről a munkálatok bejárása során.

Horváth Gyula, a beruházást koordináló Kispest Kft. ügyvezetője mutatta be a városvezetőknek, köztük Ékes Gábor alpolgármesternek és Szathury Kolos fejlesztéspolitikai tanácsnoknak a felújítás alatt lévő bölcsődét

 

A korszerűsítés alatt álló létesítményt a beruházást koordináló Kispest Kft. igazgatója és az Egyesített Bölcsődék vezetője mutatta be a látogatóknak, köztük Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármesternek és Szathury Kolos (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnoknak. Várhatóan szeptember végére fejeződik be a bölcsőde átalakítása, amely európai uniós és önkormányzati támogatással összesen 230 millió forintból valósulhat meg. A munkálatok során az intézmény egy emelettel bővül, ahol az irodák, a dolgozók öltözői, a kiszolgáló helyiségek, a szülői fogadóterem, és a kistárgyaló kap helyet. Az épület egyes régi részeire is átépítés vár, a konyha helyén két csoportszobát alakítanak ki és a sószobát is áthelyezik. Az intézményben továbbá lift is épül, akadálymentesítik a mellékhelyiséget, valamint a jövőben környezetbarát napkollektor segíti a meleg víz előállítását. A munkálatok végeztével a bölcsőde 125 kispesti gyermek befogadására lesz alkalmas és nyolc új munkahelyet tud biztosítani.

 

Galéria a felújításról

 

– Az átalakítással az elsődleges célunk, hogy megszüntessük a helyhiányt a kispesti bölcsődékben, és egy a kornak megfelelő színvonalú intézményt biztosítsunk mind a gyermekek mind az itt dolgozók számára – hangsúlyozta Ékes Gábor.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.