2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bringázz a Munkába! – szendvics, tea és ajándékok a Határ útnál

Főoldal>Közülünk>Bringázz a Munkába! – szendvics, tea és ajándékok a Határ útnál
 
Írta: Szerk.
2015. szeptember 22. 21:20
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A hidegebb időkben sem szabad letenni a bringát! - ez az őszi bringás reggeli fő üzenete. A minden évben szeptember 22-én megrendezett Autómentes Nap alkalmából idén is országszerte több helyen bringás reggelivel várták a kétkerekűn közlekedőket. A Kerekpárosklub akciójához csatlakozva Kispesten idén is az Europark előtt kaptak szendvicset és teát a kerekezők.

Az Autómentes nap lényege, hogy ha tehetjük, magunk és a környezetünk érdekében próbáljuk meg otthon hagyni négykerekű paripáinkat, és valamilyen más módon, mondjuk bringával jussunk el a munkahelyünkre. Erre hívta fel a figyelmet a Kerékpárosklub az országos Bringázz a Munkába! rendezvénnyel.

 


Ma reggel minden bringás – kicsik és nagyok egyaránt – megállhattak egy pohár meleg teára és egy szendvicsre a Határ útnál. Sőt, a Kispesti Rendőrkapitányság azzal kedveskedett főként a kisgyermekeknek, hogy ellenőrizték a biciklijüket, és akiknél mindent rendben találtak – egy rövid teszt kitöltése után – ajándékcsomagot kaptak.


Szemmel láthatóan egyre többen és többen koptatják az utakat két kerékkel, és hagyják otthon autójukat. Ez annak is köszönhető, hogy a fővárosban egyre több kerékpárúton tekerhetünk, tavaly a kispesti Ady Endre út felújításakor is új kerékpársávokat kaptak a bringások. Sőt, egyre többen használják a főváros új bérbringa rendszerét, a MOL-BuBi-t is. Bízunk benne, hogy egy szép napon kerületünkben is találkozhatunk majd a zöld bringákkal.

 


A bringás reggeliről nem hiányozhatott Gajda Péter, Kispest polgármestere sem, aki most a tavalyinál jobban ügyelt a látszatra. Mint emlékezetes, a politikus a tavalyi BAM-on megtett pár kört egy kétkerekűvel, majd munkatársunk lencsevégre kapta, ahogy szolgálati autójával távozott a „Bringázz a Munkába!” rendezvényről. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.