2019. szeptember 18., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Budapesti pillanatok egy chilei szemével

Főoldal>Kedvcsináló>Budapesti pillanatok egy chilei szemével
 
Írta: Pászti András
2013. október 28. 20:18
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Julián Montoni utcafotói november 28-ig láthatóak a Wekerlei Kultúrházban.

Julian Montoni, chilei származású dokumentum és street fotós a dél-amerikai Chile fővárosában, Santiagoban született 1976-ban egy négy gyermekes család második gyermekeként. Édesanyja nyugdíjazásáig kisgyermekeket tanított, édesapja iniciálé és címfestőként alkot jelenleg is.  Három fivére közül jelenleg kettő Európában, Franciaországban, egy pedig Chilében él. 

 

Julián 9 éves korában kapott édesapjától egy Polaroid fényképezőgépét. A fotózás iránt ekkor kezdett el érdeklődni és az a vonzalom meghatározta későbbi életpályáját. 

Julián szabadúszó fotósként az amerikai kontinensen, Ázsiában és Európában is számos civil szervezettel (pl. Nemzetközi Vöröskereszt, Peace Brigades International in Colombia), alapítvánnyal (pl. Csodalámpa Alapítvány) és újsággal (pl. Budapester Zeitung) működött már együtt. 

 

A képek Julián 2012-ben történő Magyarországra érkezésétől napjainkig néhány street fotósként elkapott és megkapó pillanatot mutat meg abból, hogy ő hogyan látja Budapestet.

 

Julián Montoni

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.