2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Burány és Hiller ismét szembeköpte a kispestieket

Főoldal>Közélet>Burány és Hiller ismét szembeköpte a kispestieket
 
Írta: Szerk.
2016. november 08. 16:45
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hiába utasították el 16 ezren Kispesten a betelepítési kvótát, a kerület szocialista országgyűlési képviselői semmibe vették a kispesti lakosok véleményét, amikor a keddi Alaptörvény módosításának szavazásán nem nyomtak gombot, korábban a népszavazás kiírásának a parlamenti döntésére el sem mentek.

A keddi Alaptörvény módosításának a szavazásán ismét kiderült: a  kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben az ország csak a KDNP-re és a Fideszre számíthat. Hiába szavazott 3,363 millió ember a betelepítési kvóta ellen, ebből 16 ezer kispesti lakost hagyta cserben a kerület két országgyűlési képviselője. Burány Sándor és Hiller István megint tartózkodott a gombnyomástól, amikor a kispestiek érdekeiért kellett volna eljárni. Mint ismertes, a népszavazás parlamenti döntésén sem vettek részt, információink szerint szavazni sem mentek el, sőt az MSZP távolmaradásra buzdította az embereket. Most az Alaptörvény módosításának szavazásán sem érintették a szavazógombokat. Joggal tehetnék fel a kérdést a kispesti lakosok, hogy a megválasztott képviselőik, miért nem érvényesítik a kerület többségének akaratát?

 

Az Alaptörvény módosításához két szavazat hiányzott, mert az összes ellenzéki képviselő nem támogatta a betelepítési kvóta elutasításának a törvénybe foglalását. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.