2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Dicsérő oklevéllel díjazták a munkájukat

Főoldal>Közülünk>Dicsérő oklevéllel díjazták a munkájukat
 
Írta: Szerk.
2018. június 20. 12:44
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ahogy minden évben, idén is átadták Kispest születésnapja alkalmából az elismeréseket. A KMO-ban megtartott ünnepélyes átadón Dicsérő oklevélben részesültek azok, akik munkájukkal sokat tettek Kispestért. Gratulálunk a díjazottaknak!

2018-ban Dicsérő oklevelet kaptak:

 

Bali Péter

a Kispesti Polgármesteri Hivatal Rendészeti Központjának irodavezetője

 

Az egri Lenkey János Honvéd Gimnázium növendéke volt. Történelemtanári diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karán szerezte meg, majd ezt követték a Nemzeti Közszolgálati Egyetem jogelődjén, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen folytatott biztonság- és védelempolitikai szakértői tanulmányok. Szakmai tanácsadóként az államigazgatás több területén szerzett értékes tapasztalatokat a Miniszterelnökségen ugyanúgy, mint a Földművelésügyi Minisztériumban vagy az Országgyűlésben. 2011 és 2014 között közbiztonsági referensként koordinálta Kispesten a lakossági riasztórendszer programot, valamint a kerületi térfigyelő kamerarendszer bővítését, üzemeltetését. 2014-ben nevezték ki a Kispesti Rendészeti Központ élére. Munkájának köszönhetően létrejött a kerületben egy korszerű technikai eszközökkel felszerelt, sikeresen működő közterület-felügyelő csoport. Kispest térfigyelő kamerarendszerének technikai fejlesztésével, egységesítésével és bővítésével hozzájárul a kerületben élők biztonságérzetének növeléséhez. Munkatársai egy megbízható, támogató vezetőt ismertek meg személyében, akire minden körülmények között számíthatnak. A Kispesti Polgármesteri Hivatal Rendészeti Központjának irodavezetője.

 

dr. Bernát Péter

a Kispesti Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinet Irodájának vezetője

 

A Polgármesteri Kabinet vezetője 2010 óta dolgozik a Polgármesteri Hivatalban. A Társadalmi Kapcsolatok Irodáján kezdte munkáját, ahol a testvérvárosi kapcsolatok létrehozásán és ápolásán keresztül kamatoztatta nyelvtudását. Ebben elért eredményeit jól jelzi, hogy Kispest török testvérvárosa, Isztambul Pendik kerülete díszpolgárává fogadta. 2014 óta a kabinet ügyeivel foglalkozik, 2017-től irodavezetőként. Ebben a munkakörben nagyon jól tudja hasznosítani történész doktorátusát és politológus végzettségét, amelyek lehetővé teszik, hogy mindig objektíven ítélje meg az előtte álló döntéseket, és megfelelő tanácsokat tudjon adni a kerület vezetésének. A kormányzati munkában eltöltött évei segítik abban, hogy ne csak a hozzá tartozó csoportok munkáját, de az egész hivatal, és az önkormányzat működését átlássa. Kollégái nemcsak igazságos és konzekvens vezetési stílusa, de a közigazgatásban elengedhetetlen humora miatt is kedvelik.

 

Diósné Szarvas Ildikó

a Kispesti Polgármesteri Hivatal pénzügyi ügyintézője

 

2007-től végzi kiemelkedő munkáját a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Gazdasági Irodáján. A közterület-használati díjjal és a nemzetiségi önkormányzatokkal kapcsolatos feladatoknál kiemelt figyelemmel jár el a jogszabályok alapján, azok változását figyeli, munkájában hasznosítja. Napi kapcsolatban áll a képviselőkkel, együttműködik velük, tájékoztatást ad számukra.

 

Dr. Seprényi Katalin

a Kispesti Egészségügyi Intézet radiológus főorvosa

 

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát 1984-ben, radiológiából szakvizsgázott, emlődiagnosztikai licencvizsgát tett. Orvos-közgazdász és orvos-menedzser másoddiplomáját 2006-ban kapta meg. Dolgozott az Uzsoki utcai kórházban és a Szent Margit Kórházban, jelenleg is részt vesz a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház ügyeleti munkájában a sürgősségi ellátásban, vezeti a VI. kerületi szakrendelő radiológiai osztályát. A Kispesti Egészségügyi Intézet radiológiai osztályán ugyancsak rendelésvezetőként látja el feladatát. Ő az az orvos, aki szükség idején mindenkinek rendelkezésére áll, legyen az alapellátásban vagy a szakrendelésben dolgozó kolléga.

 

Fekete Tibor

a Kispesti Tarka-barka Óvoda kertésze

 

11 éve dolgozik kertészként a Tarka-barka óvodában. Kiváló szakmai és pedagógiai felkészültséggel rendelkezik. Munkájában pontos, megbízható, lelkiismeretes. Az óvoda életének minden területén lehet számítani munkájára. A gyerekek és szüleik is szeretettel övezik odaadó, lelkiismeretes munkájáért. Évtizedek óta részt vesz a kerületi sportéletben. Közösségi munkájával 1979 óta segíti a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola életét, táborok szervezésében, kirándulások, sportrendezvények, tanulmányi-és kulturális programok lebonyolításában segíti a tanári kar munkáját.

 

Gyöngyösi Lászlóné

a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat szociális gondozója

 

1994 óta áll a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat alkalmazásában, technikai dolgozó munkakörében. Korábban a Lila Akác gondozási központ nappali ellátásában, jelenleg pedig a Zöld Diófa Gondozóház és Idősek Klubjában dolgozik. 2006-ban elvégezte a közegészségügyi, élelmiszerhigiéniai, minőségügyi és környezetvédelmi tanfolyamot, és sikeres vizsgát tett. Munkáját – az étkeztetés lebonyolítását, valamint a kisegítő-előkészítő feladatokat – nagy lelkesedéssel végzi az ellátottak legnagyobb megelégedésére. A gondozottakat tiszteli, munkájával folyamatosan segíti napi életvitelüket. Munkáját segítőkészség és emberség jellemzi.

 

Jónás Réka Emese

a Kispesti Polgármesteri Hivatal humánpolitikai csoportvezetője

 

2007. február 1-je óta dolgozik a Polgármesteri Hivatalban személyzeti referensként, majd 2015 februárjától humánpolitikai csoportvezetőként. Folyamatosan képzi magát, tanári végzettsége mellett Európa-szakértő, humánmenedzsment szakértő és 2017 óta munkajogi szakokleveles tanácsadó végzettséggel is rendelkezik. Csoportvezetőként azon dolgozik, hogy a Polgármesteri Hivatal személyzeti ügyeinek vitele magas szakmai színvonalon történjen, a munkatársak kiválasztásától a jogviszony megszüntetéséig. A Kormányhivatal által végzett közszolgálati ellenőrzések rendre a munkajogi szabályosság és rendezettség megállapításával zárulnak.

 

Kónya Miklósné (Varga Ibolya)

a Kispesti Polgármesteri Hivatal kommunikációs referense

 

Újságíróként 1993-ban a Magyar Hírlap Budapest rovatánál kezdett dolgozni. Hírszerkesztő, riporter, majd a lap Egészség Magazinjának főszerkesztője volt. 2001-ben a Népszabadság Budapest rovatához került: a fővárosi hajléktalanellátásról, a szociálisan hátrányos rétegek városi életéről, a fogyatékkal élők mindennapjairól írt. Írásaiban mindig a társadalom peremére szorultak életét kísérte figyelemmel. 2011 óta dolgozik a Polgármesteri Hivatalban kommunikációs referensként. Munkája során mindig kiegyensúlyozott, objektív szemléletmód vezérli. Szívesen vállal új feladatokat, együttműködő, segítőkész, mindig, minden helyzetben lehet rá számítani. Szívesen vállal munkakörébe nem tartozó plusz feladatokat is, ha azzal segíthet kollégáinak.

 

Kranyik Gyuláné

a Kispesti Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási és Szociális Irodájának gazdasági ügyintézője

 

Majd 30 éve, hogy a Kispesti Polgármesteri Hivatalban dolgozik. Kezdetben a Művelődési, Egészségügy és Sport Iroda sporttal foglalkozó csoportjában a Testnevelési és Sportfelügyelőségen dolgozott, majd 1995-től, ennek megszűnését követően ugyanezt a munkát a területért aktuálisan felelős iroda sportos munkatársaként folytatta. Gazdasági jártasságának köszönhetően nagy precizitással kezeli a sporttal kapcsolatos pénzügyeket. Mindenkori munkatársai segítőkész, alapos és megbízható munkatársat ismertek meg benne. Kedves és közvetlen, mondhatni ő az iroda lelke, minden információ tudója és mindenki támogatója.

 

Osztrogonácz Sándor

a Kispesti Köztisztasági és Közfoglalkoztatási Nonprofit Kft., a Közpark csoportvezetője

 

2003 óta dolgozott az Omega Kht.-ban, majd a jogutód Közpark Nonprofit Kft.-ben. Tevékenységét karbantartóként, „mindenesként” kezdte, de szorgalma és tanulékonysága révén rövid időn belül szakipari csoportvezetői pozícióba nevezték ki. Kispest közterületi akadályainak elhárításában, játszótereinek, parkeszközeinek felújításában, a közösségi kertek létrehozásában, gondozásában és a sportpályák építésében is aktívan közreműködik. Emberszerető, empatikus személyisége mindig arra ösztönözi, hogy jobbá tegye munkahelyi és tágabb környezete közérzetét. Csoportvezetőként a munkavállalókat segítő figyelemmel és szeretettel ösztönzi, munkájukat elismeri.

 

Pató Diána

a Kispesti Polgármesteri Hivatal adóügyintézője

 

2011 óta dolgozik a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Gazdasági Irodáján. Az építmény- és telekadó megállapításában kiemelt figyelemmel jár el a jogszabályok alapján, azok változását figyeli, munkájában hasznosítja. Különösen figyel az önkormányzat és az ügyfelek együttműködésére.

 

Szentes Gyuláné

a Kispesti Polgármesteri Hivatal vállalkozásigazgatási ügyintézője

 

Iktatóként kezdett dolgozni a Polgármesteri Hivatalban 2001-ben. 2008-tól 2015-ig a BFKH-nál dolgozott. 2015-ben a Hatósági Irodán vállalkozásigazgatási ügyintézőként kapott kinevezést. Feladatait nagy odafigyeléssel, alapossággal végzi. Munkája nélkülözhetetlen az irodán. Szakmai tudását, empatikus magatartását a hivatal munkatársai és az ügyfelek is elismerik.

 

Szilágyi József

a Kispesti Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Csoportjának főtanácsosa

 

A Városüzemeltetési Csoport főtanácsosaként minden esetben a munkahelye, a hivatal, Kispest érdekeit szem előtt tartva végzi a feladatát. Szeret és tud is dolgozni. Hihetetlen szorgalommal és lelkiismeretesen végzi munkáját. Sokan nem is tudják, hogy mekkora terhet visz a vállán immár 15 éve az irodán belül, óriási szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal. Kispestet akarja szolgálni, és őrá igaz a sportkifejezés: csak a Kispest!

 

Takács Györgyné

a Kispesti Polgármesteri Hivatal területi szociális ügyintézője

 

1993 óta dolgozik a Polgármesteri Hivatalban. Ez idő alatt egyenletesen magas színvonalon látta el munkakörét. Munkáját önállóan, nagyfokú kreativitással végzi. Nagy szakértelemmel, empatikusan foglalkozik azokkal a kispestiekkel, akik támogatást igényelnek az önkormányzattól. Az ügyfelek kedvelik nyitott, kedves, türelmes személyisége miatt. Munkatársai kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismerték meg. Jó csapatjátékos, tudását, információit megosztja kollégáival. Kiemelkedő a munkabírása és szakmai tudása. A hivatalban töltött 25 év alatt bizonyította rátermettségét, és megbecsülést vívott ki a kispestiek körében.

 

Turányiné Lakatos Edit

a Kispesti Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Csoportjának vezetője

 

Több évtizede dolgozik a Hivatalnál. A lakásügyekkel kapcsolatos csoportvezetői munkája mellett folyamatosan, rendszeresen külső és belső adatszolgáltatást végez, a jegyzővel, a polgármesterrel egyeztet, bizottsági üléseken vesz részt, és rendszeres beszámolókat készít a Vagyongazdálkodási Csoport munkájáról a testület részére. A feszített munkavégzés és a rendkívül szoros határidők ellenére minden kollégájával nagyon türelmes és figyelmes, bármikor bármilyen szakmai kérdéssel meg lehet őt keresni, mindig szívesen segít a kollégáinak.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.