2019. augusztus 21., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Díjat kaptak a környezetszépítők

Főoldal>Közélet>Díjat kaptak a környezetszépítők
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. április 21. 09:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Magánszemélyeket, lakóközösségeket, intézményeket és civil szervezetek díjazott az önkormányzat április 20-án. A Zöld Kispestért polgármesteri díjat idén negyedszer nyújtották át a városházán.

Az önkormányzat a 2008-ban alapított díjjal azok munkáját ismeri el, akik szűkebb környezetük gondozásával hozzájárultak, hogy otthonosabb, virágosabb legyen a kerület.

 

2011-ben öt magánszemély, Koppány Eteléné, Varga Jenőné, Forrai Ilona, dr. Horváth Márta és Illés Zoltán vehette át az elismerést. Díjjal jutalmazta a kerület a Csillagfény Bölcsőde, a Wekerlei Társaskör Egyesület Zöld Hajtás Klubja, valamint a Méta utca 27. alatti társasház közösségeinek a zöld környezetért végzett munkáját is. Az elismerésekkel emlékplaketteket, okleveleket, pénzjutalmakat és elültethető, cserepes virágokat kaptak a díjazottak.

 

A Föld napja alkalmából tartott rendezvényen a városi zöldprogramokról tartott előadást a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft. tájépítésze, Gólya Szilvia. Az ünnepséget a Kispest fúvósötös komolyzenei előadása zárta.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.