2021. március 02., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egészségre nevelték a kispestieket

Főoldal>Közélet>Egészségre nevelték a kispestieket
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. január 06. 08:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Január 15-én zárul az Óbudai Strandröplabda Sport Club Egyesület „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a Kispesti Uszodában és vonzáskörzetében” elnevezésű programja. A nyolc hónapos projekt során a lakosság rendszeres testmozgását elősegítő szabadidős és egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvényeket szerveztek a Kispesti Uszodában és a kerületi oktatási intézményekben.

2011. május 16. és 2012. január 15. között 8 hónapon keresztül tartott az Óbudai Strandröplabda Sport Club Egyesület „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a Kispesti

Uszodában és vonzáskörzetében” elnevezésű projektje. A projekt az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program – 6.1.2/A-09/1 pályázat keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában közel 10 millió forintos költségvetéssel valósult meg A projekt célja a Dél-pesti lakosság számára rendszeres testmozgási lehetőség biztosítása volt. A projekt keretén belül strandröplabda versenyeket rendeztek középiskolás korosztály, valamint felnőttek, családok részére is. Futsal tornát mérték össze tudásukat a Kispesti Uszoda Napozókertjében középiskolások, valamint amatőr felnőttek. Novemberben került sor három kategóriában asztalitenisz versenyre, decemberben pedig vízitorna bemutatóra, melynek célcsoportját a hölgyek alkották. A rendezvényekhez kapcsolódóan minden hónapban egészséges életmóddal kapcsolatos családi tájékoztató programokon vehettek részt az érdeklődők a téma szakértőinek bevonásával. A programokon való részvétel, illetve az előadások hozzájárultak ahhoz, hogy minél szélesebb körben terjedjenek az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek, illetve, hogy javuljon az egyének életminősége, erősödjön az egyének egészségük iránti felelőssége, az öngondoskodás képessége.

A különböző programokon több mint 200 fő vett részt, valamennyi korosztály képviseltette magát a rendezvényeken, a legidősebb résztvevő 70 éves volt.

 

A cikket az Óbudai Strandröplabda Sport Club Egyesületnek köszönjük.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.