2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egy aláírással az elszakított magyarságért

Főoldal>Közérdekű>Egy aláírással az elszakított magyarságért
 
Írta: Szerk.
2020. március 13. 11:26
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Sokat tehetünk Székelyföldért, vagy a Csallóközért is, ha aláírjuk nemzeti régiók védelméről szóló polgári kezdeményezést a www.nemzetiregiok.eu oldalon.

Egy aláírással, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által tavaly májusban kezdeményezett nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezés aláírásával néhány perc alatt sokat tehetünk a trianoni határainkon kívül rekedt magyarokért, de az Európa-szerte más, a helyi többséghez képest kisebbséget alkotó, de jelentős számban, összefüggő területen élő nemzeti közösségért is. E kezdeményezés célja, hogy az Európai Unió fordítson kiemelt figyelmet a fejlesztéspolitikáján belül az olyan nemzeti, nyelvi, kulturális sajátosságokat őrző régiókra, mint amilyen például Székelyföld, vagy a Csallóköz. Az interneten, a www.nemzetiregiok.eu oldalra kattintva bárki aláírhatja és támogathatja e célt.

 

A kispesti Fidesz munkatársai azzal kívánják elősegíteni a támogatói aláírások gyűjtését, hogy képviselői irodaházában (XIX. Ady Endre út 91.) minden munkanapon 9 és 17 óra között lehetőséget biztosítanak az online, vagy papíralapú ív kitöltésére mindazoknak, akik nem rendelkeznek számítógéppel, vagy akik segítségre szorulnak benne. Ugyanerre lehetőség van a kispesti KDNP irodában (XIX. Ady Endre út 140.) is, minden hétfőn, szerdán és csütörtökön, 15:30 és 18 óra között.

 

Ahhoz, hogy az Európai Unió napirendre vegye a kérdést, 2020. május 7-ig 1 millió aláírásnak kell összegyűlnie. A magyar Országgyűlés elfogadott nemrégiben egy határozatot, amely támogatja e nemzeti régiók védelmében indult polgári kezdeményezést, és ez új lendületet adhat az aláírásgyűjtésnek, de fontos, hogy mindannyian, akik tehetjük és egyetértünk vele, tevőlegesen is bekapcsolódjunk.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.