2019. szeptember 18., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egyre többen írják alá a „Védjük meg az országot!” petíciót

Főoldal>Közérdekű>Egyre többen írják alá a „Védjük meg az országot!” petíciót
 
Írta: Szerk.
2015. december 14. 23:13
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Folyamatosan bővül az Európai Unió által előírni kívánt kötelező betelepítési kvóta ellen tiltakozók köre, országszerte már több mint 1,3 millióan aláírták a kormánypárt kezdeményezését.

Már több mint 1,3 millióan írták alá a „Védjük meg az országot!” elnevezésű petíciót, amelyet a Fidesz indított el annak érdekében, hogy ne kelljen a magyar emberek megkérdezése nélkül hozott Európai Uniós döntést elfogadni: Brüsszelben ugyanis előírná Magyarországnak, hogy a következő öt évben szegednyi illegális bevándorlót fogadjon be és telepítsen le.

 

Földesi Gyula: az aláírásgyűjtést egészen addig folytatjuk, míg az EU vissza nem vonja a kötelező betelepítési kvótáról szóló veszélyes, jogtalan és értelmetlen döntését.

 

Akik ezt a döntést hozták egy tagállam állampolgárát sem kérdezték meg arról, hogy kívánnak-e együtt élni ilyen nagy számú bevándorlóval, a petíció azonban pontosan erről szól: az emberek kifejezhetik véleményüket a kérdésben – mondta lapunknak Földesi Gyula, a Fidesz kispest-pesterzsébeti választókerületi elnöke. Hozzátette: a kötelező betelepítési kvóta nemcsak a jogszabályoknak mond ellent, hanem ellenkezik a demokratikus felfogással is. Földesi szerint a párizsi terrortámadások arra is rámutattak, nem engedhetünk be Európába többszázezer illegális bevándorlót ellenőrizetlenül.

 

– A kvóta értelmetlen, növeli a terrorfenyegetettséget és a bűnözést, ellentmond az általunk elfogadott és aláírt nemzetközi egyezményeknek, és nem jelent megoldást a modernkori invázióra sem – hangsúlyozta Földesi, s hozzátette: Kispesten is több ezren írták alá a petíciót. Mint mondta, az év hátralévő részében igyekeznek minél több embert elérni, a tiltakozás eredményét pedig eljuttatják Brüsszelbe.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.