2023. június 08., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (2)
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Élen járunk a béreket terhelő adók csökkentésében

Főoldal>Közérdekű>Élen járunk a béreket terhelő adók csökkentésében
 
Írta: Szerk.
2022. január 26. 12:55
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az Eurostat statisztikai adatai azt mutatják, EU-s összevetésben Magyarország csökkentette legnagyobb mértékben a béreket terhelő adókat az elmúlt évtizedben. Földesi Gyula, a Fidesz választókerületi elnöke lapunknak hangsúlyozta: míg a kormány minden eszközzel igyekszik megkönnyíteni a magyarok életét, addig a baloldal programja ma is megszorításokra építkezik.

Az Európai Unió statisztikai hivatala által készített kimutatásról Varga Mihály tett közzé bejegyzést Facebook-oldalán. A pénzügyminiszter megjegyezte, hogy az idei adócsökkentéseknek része volt a munkáltatói adó 600 milliárd forintos mérséklése is, ezzel Magyarország 2022-ben is megőrizheti az adócsökkentésben elért első helyét az uniós országok között.

 

Földesi Gyula, a Fidesz választókerületi elnöke lapunkat emlékeztette arra, hogy míg a baloldal programja ma is megszorításokra építkezik, addig az Orbán-kormány támogatásokkal, kedvezményekkel és soha nem látott mértékű adócsökkentésekkel igyekszik megkönnyíteni a magyarok életét.

 

„Idén februárban majdnem 2 millió gyermeket nevelő szülő kapja vissza a tavaly befizetett személyi jövedelemadója összegét, s most már nemcsak a négy vagy több gyermeket nevelő édesanyákra, hanem a 25 éven aluli fiatalokra is vonatkozik az szja-mentesség” – emlékeztetett.

 

Fotó: facebook.com/VargaMihalyKepviselo

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.