2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Épül a parkoló az Üllői út mentén

Főoldal>Közérdekű>Épül a parkoló az Üllői út mentén
 
Írta: Szerk.
2019. július 10. 08:55
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest többi részéhez hasonlóan a Corvin krt. 2. és 4. környékén is gondot okoz a lakóknak a parkolás. A házak melletti területen az önkormányzat lebontotta a pavilonokat, de a romokat hosszú hónapokig sem takarították el. Fekete Márk (Fidesz-KDNP) bizottsági tag ezért kezdeményezte, hogy a sittet szállítsák el, és alakítsanak ki parkolót a területen.

Napi szintű problémát jelent a Corvin Krt. 2. és 4. számú ház lakóinak, hogy hazaérve sikerüljön „levadászni” parkolóhelyet. Ezért Fekete Márk (Fidesz-KDNP), a szociális és lakásügyi bizottság tagja a lakókkal való egyeztetés és aláírásgyűjtés után kezdeményezte, hogy az Üllői út mentén, a hónapokkal ezelőtt lebontott két korábbi üzlet épületének a helyéről szállítsák végre el az építési törmeléket, és az önkormányzat által eddig elhanyagolt területen alakítsanak ki parkolót.

 

 

– Több panasz is érkezett hozzám, majd aláírásgyűjtésbe is kezdtem annak érdekében, hogy a poros, koszos, kihasználatlan területet alakítsa parkolóvá önkormányzat. Örömmel látom, hogy az önkormányzat végre megkezdte a munkát, várhatóan július végére elkészülnek az új parkolóhelyek – mondta el lapunknak Fekete Márk, aki hozzátette: örül, hogy a Fidesz-KDNP frakció javaslatára végre sor kerülhet a Berzsenyi utcai orvosi rendelő felújítására is, amelyre nemrég különített el 18 millió forintot az önkormányzat.

 

 

Hamarosan megújulhat a Puskás Ferenc Általános Iskola udvara is, amelyet a 2014-es önkormányzati kampányban ígért meg Gajda Péter. A felújítást azonban nem végezték el, annak ellenére sem, hogy több gyerek is megsérült a balesetveszélyes udvaron. Most a közösségi költségvetésben a lakók szavazatival többséget kapott a felújítás, így arra idén végre sor kerülhet.

 

 

– A baloldal frakcióvezetője nemrég közösségi oldalán úgy fogalmazott, felelősségérzettől vezérelve keresik a megoldást az udvar felújítására, hogy azt ismét használhassák a gyerekek. Mindezt azért nem értem, mert az udvar sosem volt elzárva a gyerekek elől, és azt sem tudom elfogadni, ilyen felelőtlen módon bánnak a kispesti gyerekekkel. Az udvart évekkel ezelőtt fel kellett volna már újítani – mondta Fekete Márk. Arra is rámutatott: érdekes, hogy a baloldal frakcióvezetője az önkormányzati választás közeledtével „megtalálta” a körzetét, de azt, hogy öt évig szinte nem is foglalkozott a területtel, mi sem mutatja jobban, mint azt sem tudja, a körzetében lévő óvodának mi a neve. Nemrég ugyanis örömmel közösségi oldalán örömmel közölte, hogy hamarosan befejeződnek a Berzsenyi utcában lévő „Tarka-barka” Óvoda munkálatai. A baj csak az, hogy a Berzsenyi utcai óvodát Zöld Ágacskának hívják.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.