2019. február 18., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (41)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Folyamatos fejlődés, javuló gazdasági eredmények az Europark Bevásárlóközpontban

Főoldal>Kirakat>Folyamatos fejlődés, javuló gazdasági eredmények az Europark Bevásárlóközpontban
 
Írta: Szerk.
2014. április 09. 13:45
Rovat: Kirakat
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az elmúlt 18 hónapban 27 új üzlet nyílt az Europarkban, amely példaértékű fejlődést, fejlesztést jelent a magyar bevásárlóközpontok piacán és a kiskereskedelemben.

Az Europark a nehéz piaci körülmények ellenére is erősítette pozícióját: az átlagvásárlás 10%-os emelkedése bizonyíték arra, hogy méltányos árakkal és hozzáértő kiszolgálással, emberléptékű és minőségi környezettel a látogatószám, a vásárlószám és a forgalom is stabilizálható, sőt növelhető. A forgalomnövekedés mértéke meghaladta a 3%-ot.

 

A Kispest kapujában és a Wekerle tőszomszédságában fekvő, immár 17 éves bevásárlóközpont tudatosan épít a regionális vásárlóerőre. „A nemzetközi választékot és minőségi terméket kínáló üzletek mellett kedvelt az ingyenes parkolás és a vásárlóbarát szolgáltatások sora.” – nyilatkozta Schönhauer Andrea, az Europark centermenedzsere. „E három tényezőnek köszönhetően stabilan emelkedett a látogatószám is. A bérlői összetétel folyamatos optimalizálásával és az ezzel járó fejlesztésekkel szolgáljuk ki a vásárlók választék és minőség iránti igényeit.”

 

A regionális vásárlóerőre építő Europark a 17. születésnapját az ünnepi rendezvénysorozat mellett 8 új üzlet nyitásával és 3 meglevő üzlet felújításával, megszépülésével ünnepelte. Immár az Europarkban is képviselteti magát a közel 3000 cipő- és táska-modellt felvonultató nemzetközi CCC áruházlánc. A szolgáltatások terén a natúr és vegyszermentes termékeket felhasználó BioHair fodrászat és kozmetikai szalon jelent újdonságot. Az újonnan nyílt Liliput Játékország és a benne helyet kapó LEGO Shop is nagy sikernek örvend. Tavasszal a divat is felfrissült, új divatáru-üzletek is várják a vásárlókat: a Promiss és a Nina Paris. Szintén újdonság a Western Union pénzváltó, a Green Travel utazási iroda és a Belles Szabóság. A Saxoo, a Go Print és az Extrametal üzletek pedig megújult külsővel várják a vásárlókat.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.