2021. december 07., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Folytatódik a tárgyalás a Lackner-Dódity-perben

Főoldal>Közélet>Folytatódik a tárgyalás a Lackner-Dódity-perben
 
Írta: Szerk.
2021. szeptember 23. 11:20
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bő két éve annak, hogy Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője Facebook-hozzászólásában kelt védelmére képviselőtársának, akit származása miatt gúnyolt ki Lackner Csaba egy bejegyzésében. Az ex-MSZP-s önkormányzati képviselő kifogásolta a hozzá fűzött kommentben elhangzottakat, ezért rágalmazási pert indított, amelynek tárgyalása november végén folytatódik.

„Immár két év telt el a botrányos hang-és képi felvételek nyilvánosságra kerülése óta, és azóta egyetlen egy következménye lett az ügynek: engem elítéltek” – írta közösségi oldalán Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője, akit Lackner Csaba jelentett fel 2019 tavaszán egy Facebook-os szóváltásban elhangzottak miatt. Bejegyzéséből kiderült, a büntetőeljárás másodfokú tárgyalása november 23-án lesz.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a frakcióvezető nem hagyta szó nélkül, hogy Song Simon képviselőtársának származásán gúnyolódik Lackner a közösségi oldalon, ezért a többi közt azt írta az ex-MSZP-s önkormányzati képviselő bejegyzéséhez, hogy „két csík között sem vagytok olyan hazafiak, mint ő”.

 

Ahogy Dódity Gabriella friss bejegyzésében fogalmazott, ma sem szégyenkezik azért, mert fehér poros orról „beszélt” a nyilvánosság előtt, hiszen a fehér por szárítgatását és tányéron bankkártyával csíkokba rendezését láthattuk a felvételen.

 

Írásában emlékeztetett arra, hogy a baloldal mind a mai napig nem ismerte fel saját képviselőjét, Lackner Csabát az ominózus felvételeken, ráadásul Kispest két országgyűlési képviselője, Burány Sándor és Hiller István is két éve hallgat az ügyben. „Náluk nincs semminek következménye, szerintük minden jó'vanazúgy” – fogalmazott a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezető, hozzátéve, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz ebben az ügyben is.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.