2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda nem akart rendelőt Wekerlén?

Főoldal>Közélet>Gajda nem akart rendelőt Wekerlén?
 
Írta: Szerk.
2014. szeptember 05. 09:39
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Fidesz-KDNP többségű képviselő testület már hónapokkal ezelőtt döntött, a források és a tervek is készen állnak. A wekerleiek aláírást is gyűjtöttek a rendelőért, a polgármester mégis hónapokon át akadályozta a projektet.

Nyolc éve képtelen megnyitni a wekerletelepi gyermekrendelőt Kispest MSZP-s polgármestere.Korábban a Kós Károly térre tervezte az intézményt, a kezdeményezés azonban befulladt. 2010 után a Fidesz-KDNP frakció karolta fel az ügyet, ekkor már a Mészáros Lőrinc utcai, azóta megüresedett egykori SZDSZ iroda épületét szemelték ki a rendelő helyszínéül.

 

– Az építkezéshez szükséges források rendelkezésre állnak a költségvetésben, az építési engedély is megvan, azonban a polgármester úr valamiért halogatta a közbeszerzés kiírásának aláírását – tudtuk meg Szathury Kolostól, az önkormányzat fejlesztéspo litikai tanáncsnokától. – Az itt élők idén már alírásokat gyűjtöttek, a több száz wekerlei család aláírását átadtuk Gajda Péternek, ő azonban ennek ellenére sem tette meg a szükséges lépéseket. Augusztus végén, talán a választások közeledte miatt tört meg a jég. Tisztelettel kérjük, hogy ne akadályozza tovább a 10 000 lakosú telepen a gyermekrendelő megnyitását.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.