2020. július 05., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda végül lepaktált Gyurcsánnyal

Főoldal>Közélet>Gajda végül lepaktált Gyurcsánnyal
 
Írta: Szerk.
2014. szeptember 08. 09:50
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bohózatba fulladt a három baloldali kis párt Budapesti jelöltállítása, nagyjából a huszadik főpolgármester-jelöltre sikerült mindenkinek rábólintania. Kispesten is komoly harcok előzték meg a kompromisszumos megállapodást, a sokat bukott az MSZP, a legnagyobb vesztesek a választók lehetnek.

Vajon lehet úgy vezetni egy városrészt, hogy a három baloldali alakulat, a lejtőn lefelé tartó MSZP, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció és az arctalan Együtt-PM lényegében egymás kárára próbál 2018-ra megerősödni? – tette fel a kérdést egy nevét elhallgató szocialista informátorunk. Mint mondta, ez tulajdonképpen megbénítaná Kispest működését, ezért az az érdekünk, hogy egy egységes, nyugodt többség vezesse a városrészt. Erre pedig egyedül a Fidesz-KDNP-nek van esélye.

 

Savanyú arcok a baloldalon

 

Rossz kompromisszumként tekintenek a nagy nehezen kiizzadt megállapodásra a baloldali alakulatok – mondta egy a szocialista forrásunk. Forrongnak a szocialisták, hiszen a 12 egyéni képviselői körzetből 6-ot, köztük befutónak tűnőket kellett átengedniük a Kispesten szinte nem létező DK-nak és Együtt-PM-nek. A 3 DK-s és 3 Együttes jelölt többsége információink szerint ráadásul nem is kispesti. Mindez jól mutatja, hogy Gyurcsányék alaposan megszorongatták Gajdát, aki – ha marad polgármester – igencsak meg fog szenvedni a három párt közötti feszültségek miatt, és ennek elsősorban a kispestiek látnák kárát.

 

Újra egy csapatban

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.