2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajda végül lepaktált Gyurcsánnyal

Főoldal>Közélet>Gajda végül lepaktált Gyurcsánnyal
 
Írta: Szerk.
2014. szeptember 08. 09:50
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Bohózatba fulladt a három baloldali kis párt Budapesti jelöltállítása, nagyjából a huszadik főpolgármester-jelöltre sikerült mindenkinek rábólintania. Kispesten is komoly harcok előzték meg a kompromisszumos megállapodást, a sokat bukott az MSZP, a legnagyobb vesztesek a választók lehetnek.

Vajon lehet úgy vezetni egy városrészt, hogy a három baloldali alakulat, a lejtőn lefelé tartó MSZP, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció és az arctalan Együtt-PM lényegében egymás kárára próbál 2018-ra megerősödni? – tette fel a kérdést egy nevét elhallgató szocialista informátorunk. Mint mondta, ez tulajdonképpen megbénítaná Kispest működését, ezért az az érdekünk, hogy egy egységes, nyugodt többség vezesse a városrészt. Erre pedig egyedül a Fidesz-KDNP-nek van esélye.

 

Savanyú arcok a baloldalon

 

Rossz kompromisszumként tekintenek a nagy nehezen kiizzadt megállapodásra a baloldali alakulatok – mondta egy a szocialista forrásunk. Forrongnak a szocialisták, hiszen a 12 egyéni képviselői körzetből 6-ot, köztük befutónak tűnőket kellett átengedniük a Kispesten szinte nem létező DK-nak és Együtt-PM-nek. A 3 DK-s és 3 Együttes jelölt többsége információink szerint ráadásul nem is kispesti. Mindez jól mutatja, hogy Gyurcsányék alaposan megszorongatták Gajdát, aki – ha marad polgármester – igencsak meg fog szenvedni a három párt közötti feszültségek miatt, és ennek elsősorban a kispestiek látnák kárát.

 

Újra egy csapatban

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.