2020. július 12., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gajdáék nem utasították el a Soros-tervet

Főoldal>Közélet>Gajdáék nem utasították el a Soros-tervet
 
Írta: Szerk.
2018. február 23. 18:15
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Gajda Péter és az MSZP-DK-Együtt-Párbeszéd frakciója nem szavazta meg a kispesti Fidesz-KDNP frakció Soros-terv elutasításáról szóló határozati javaslatát. Sőt. A jelek szerint Gajda Péter magát módosító javaslatában a Soros-terv létezését is megkérdőjelezte. A kispesti baloldal újabb bizonyítékát adta, hogy az ellenzék végrehajtaná a Soros-tervet: lebontanák a határkerítést, és beengednék az illegális bevándorlókat.

Települések tucatjai utasították már el a Soros-tervet és a bevándorlásszervező irodák felállítását. Többen csatlakoztak már ugyanis a Megyei Jogú Városok Szövetségének kezdeményezéséhez, amelyet a városvezetőkhöz intéztek, kérve őket: álljanak ki amellett, hogy megőrizzük a magyar falvak és városok biztonságát. Erre tett javaslatot a kispesti Fidesz-KDNP frakció is a legutóbbi testületi ülésen, ahol azt javasolták: Kispest képviselő-testülete utasítsa el a Soros-tervet, és azt, hogy Kispesten bevándorlásszervező irodák működhessenek.

Gajda Péter és baloldali képviselőtársai lehet, hogy síelni voltak akkor is, amikor Kispesten több helyet, egyebek mellett a KÖKI metróvégállomást is elárasztották a migránsok, mert módosító javaslatában a jelek szerint megkérdőjelezte a Soros-terv létezését. A Fidesz-KDNP frakció határozati javaslatából ugyanis kihúzta azt a részt, hogy Kispest elutasítja a Soros-tervet, és így bocsátotta szavazásra azt. Tekintettel arra, hogy a hazánkra súlyos migrációs fenyegetettséget jelentő Soros-terv elutasítását a kispesti Fidesz-KDNP frakció fontosnak tartja, ezért Gajda Péter javaslatának szavazásában nem vett részt. Ugyanakkor kérték, hogy az eredeti, a Soros-terv elutasítását is tartalmazó határozati javaslatról is szavazzanak, ám Gajda frakciója ezt ellehetetlenítette azzal, hogy képviselőik kivonultak, és határozatképtelenné tették a képviselő-testületi ülést.

-        Ismét világossá vált, hogy az emberek nem számíthatnak a baloldalra a Soros-tervvel szemben. Hiába próbálja Gajda Péter a függetlenség látszatát kelteni, ő is annak az MSZP-nek a tagja, amelynek Burány Sándor és Hiller István is, és amelynek vezetője szerint a bevándorlás álprobléma, a kerítést pedig le kell bontani – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, aki hozzátette, egyetlen kispestinek sem szabad elfelejtenie: hazánk biztonságáról és jövőjéről kell szavaznunk április 8-án.

 

Fotó: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.