2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gyurcsányék lebontanák a határkerítést

Főoldal>Közélet>Gyurcsányék lebontanák a határkerítést
 
Írta: Szerk.
2022. január 11. 10:37
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nem sokkal azután, hogy Gyurcsány Ferenc kiállt az illegális migráció mellett, a DK alelnöke, Niedermüller Péter egyértelműsítette, ha a baloldal kormányra kerülne, lebontanák a határkerítést. Földesi Gyula, a Fidesz választókerületi elnöke lapunknak elmondta: a baloldal Brüsszellel együtt akarja legálissá tenni az illegális migrációt.

Niedermüller Péter DK-alelnök, Erzsébetváros polgármestere az ATV egyik műsorában vendégszerepelt, s fejtette ki gondolatait egyebek mellett a migrációról is. A határkerítést tarthatatlannak és embertelennek nevezte, illetve azt is megjegyezte, hogy a kormány szerinte szembemegy mindazzal, ami Európát jelentette: a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával, a befogadással.

 

Szavaira a Fidesz közleményben reagált, figyelmeztetve arra, hogy a baloldal semmit sem változott, továbbra is bevándorláspártiak, ennek ismét hangot adtak. „Tegnap Gyurcsány Ferenc állt ki az illegális migráció mellett, ma pedig a DK polgármestere, Niedermüller Péter erősítette meg, ha kormányra kerülnének, lebontanák a határkerítést.”

 

Földesi Gyula, a Fidesz választókerületi elnöke lapunkat emlékeztette arra, hogy ebből is látszik, a baloldal - soraiban kispesti országgyűlési képviselőjével, Hiller Istvánnal - nem a magyar emberek, hanem Brüsszel oldalán áll. „Együtt akarják legálissá tenni az illegális migrációt. A magyarok egyszer már kinyilvánították akaratukat és nemet mondtak a bevándorlásra” – hangsúlyozta. Hozzátette: a kormánynak a magyar emberek biztonsága az első, ezért továbbra is azon dolgoznak majd, hogy megvédjék hazánk határait. 

 

Fotó: MTI

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.