2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hatalmas érdeklődés az első Közösségi Vásáron

Főoldal>Közülünk>Hatalmas érdeklődés az első Közösségi Vásáron
 
Írta: Pászti András
2013. április 15. 15:06
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csaknem megtelt a Kispesti Vigadó színházterme és aulája szombaton. A vásáron közel száz eladó kínálta portékáját, és szép számmal cseréltek gazdát a termékek hétköznapi használati tárgyaktól kezdve az egyedi kuriózumokig.

A kispesti Közösségi Vásárt a garázsvásárok mintájára hívta életre lapunk. Szinte mindenkinek van otthon olyan holmija, amire már nincs szüksége, kinőtték vagy megunták a gyerekek, vagy éppen ajándékba kapta, de a fiókban már lapult belőle egy másik példány. A Közösségi Vásár egy olyan hely, ahol tulajdonosaik árulhatják a feleslegessé vált tárgyaikat, hogy azok ezentúl új gazdájuknak szerezhessenek vidám pillanatokat, vagy tegyenek hasznos szolgálatot. Az első vásáron kiderült: Kispesten van igény olyan helyre, ahol a közösség tagjai egymás között tudnak eladni és vásárolni.

 

Közel százan kínálták tárgyaikat, amelyekből sok érdeklődő válogatott szombaton, de az eladók között is számos üzlet köttetett. A jó hangulatú szombat délelőttön többek között ékszerek, ruhák, játékok, sporteszközök, könyvek és különleges dísztárgyak találhattak új gazdára, akik így kedvező áron juthattak hozzá a sok esetben értékes és hasznos dolgokhoz.

 

A képre kattintva galéria nyílik

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel az első kispesti Közösségi Vásár semmiképpen sem az utolsó. A Kispest.info magazinban és portálon, illetve a Kispest.info Facebook oldalán időben hírt adunk majd a következő vásárról, és bízunk benne, hogy egy mindenki számára kellemes és hasznos sorozat indult útjára Kispesten szombat délelőtt.

 

Minden kedves Eladónak és Vevőnek köszönjük a részvételt!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.