2020. október 30., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hatalmas érdeklődés az első Közösségi Vásáron

Főoldal>Közülünk>Hatalmas érdeklődés az első Közösségi Vásáron
 
Írta: Pászti András
2013. április 15. 15:06
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csaknem megtelt a Kispesti Vigadó színházterme és aulája szombaton. A vásáron közel száz eladó kínálta portékáját, és szép számmal cseréltek gazdát a termékek hétköznapi használati tárgyaktól kezdve az egyedi kuriózumokig.

A kispesti Közösségi Vásárt a garázsvásárok mintájára hívta életre lapunk. Szinte mindenkinek van otthon olyan holmija, amire már nincs szüksége, kinőtték vagy megunták a gyerekek, vagy éppen ajándékba kapta, de a fiókban már lapult belőle egy másik példány. A Közösségi Vásár egy olyan hely, ahol tulajdonosaik árulhatják a feleslegessé vált tárgyaikat, hogy azok ezentúl új gazdájuknak szerezhessenek vidám pillanatokat, vagy tegyenek hasznos szolgálatot. Az első vásáron kiderült: Kispesten van igény olyan helyre, ahol a közösség tagjai egymás között tudnak eladni és vásárolni.

 

Közel százan kínálták tárgyaikat, amelyekből sok érdeklődő válogatott szombaton, de az eladók között is számos üzlet köttetett. A jó hangulatú szombat délelőttön többek között ékszerek, ruhák, játékok, sporteszközök, könyvek és különleges dísztárgyak találhattak új gazdára, akik így kedvező áron juthattak hozzá a sok esetben értékes és hasznos dolgokhoz.

 

A képre kattintva galéria nyílik

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel az első kispesti Közösségi Vásár semmiképpen sem az utolsó. A Kispest.info magazinban és portálon, illetve a Kispest.info Facebook oldalán időben hírt adunk majd a következő vásárról, és bízunk benne, hogy egy mindenki számára kellemes és hasznos sorozat indult útjára Kispesten szombat délelőtt.

 

Minden kedves Eladónak és Vevőnek köszönjük a részvételt!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.