2020. október 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Húsvét hétvégi programajánló

Főoldal>Kedvcsináló>Húsvét hétvégi programajánló
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. április 22. 13:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Lassan elérkezik a húsvét. Akár legfontosabb egyházi ünnepünket, akár a családunkkal eltöltött hosszú pihenést jelenti számunkra ez a három nap, mindannyian nagyon várjuk már az elkövetkező hosszú hétvégét.

A vasárnap és a hétfő az ünnepé és a pihenésé, de aki szombati napját valamilyen kerületi eseményen szeretné eltölteni, annak bátran ajánljuk a következő programokat.

 

Már ma, azaz április 22-én kezdetét veszi a Tavaszi találkozó a Kós Károly téren, melynek programjai a szombati napon is folytatódnak. A rendezvény házigazdája az új kerületi médium, a Rádió Kispest. A szervezők célja,hogy a rádió hallgatói, a műsorvezetők, barátok és vitapartnerek és azok is, akiknek még mindez újdonság, találkozhassanak egymással, eszmét cserélhessenek. A pénteki programban KósFa és Wekerlei Zenefa avatás szerepel, interjúk készítésére kerül sor a téren levőkkel, játékok, sport, sakkozás színesíti a napot. Szombaton ugyancsak hasonló programokon vehetnek részt az érdeklődők, a nap folyamán élő műsor felvevésére is sor kerül a téren.

 

Szombaton, szintén a Kós Károly téren „Wekerlei tekergés” elnevezéssel ügyességi kerékpárversenyre invitál a Wekerlei Társaskör Egyesület. A tájékozódási versenyen négy korosztályban indulhatnak a résztvevők reggel fél 10-től egészen este 9 óráig. A szervezők a bukósisak használatát mindenkitől kérik, nevezni a helyszínen lehet.

 

Jó szórakozást és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

1 Hozzászólás
1.RádióKispest2011. július 04., hétfő 16:57:24
Köszönjük a Hírverést, most láttam csak ezt a hírt is :( :))) ♥
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.