2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Húsvét hétvégi programajánló

Főoldal>Kedvcsináló>Húsvét hétvégi programajánló
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. április 22. 13:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Lassan elérkezik a húsvét. Akár legfontosabb egyházi ünnepünket, akár a családunkkal eltöltött hosszú pihenést jelenti számunkra ez a három nap, mindannyian nagyon várjuk már az elkövetkező hosszú hétvégét.

A vasárnap és a hétfő az ünnepé és a pihenésé, de aki szombati napját valamilyen kerületi eseményen szeretné eltölteni, annak bátran ajánljuk a következő programokat.

 

Már ma, azaz április 22-én kezdetét veszi a Tavaszi találkozó a Kós Károly téren, melynek programjai a szombati napon is folytatódnak. A rendezvény házigazdája az új kerületi médium, a Rádió Kispest. A szervezők célja,hogy a rádió hallgatói, a műsorvezetők, barátok és vitapartnerek és azok is, akiknek még mindez újdonság, találkozhassanak egymással, eszmét cserélhessenek. A pénteki programban KósFa és Wekerlei Zenefa avatás szerepel, interjúk készítésére kerül sor a téren levőkkel, játékok, sport, sakkozás színesíti a napot. Szombaton ugyancsak hasonló programokon vehetnek részt az érdeklődők, a nap folyamán élő műsor felvevésére is sor kerül a téren.

 

Szombaton, szintén a Kós Károly téren „Wekerlei tekergés” elnevezéssel ügyességi kerékpárversenyre invitál a Wekerlei Társaskör Egyesület. A tájékozódási versenyen négy korosztályban indulhatnak a résztvevők reggel fél 10-től egészen este 9 óráig. A szervezők a bukósisak használatát mindenkitől kérik, nevezni a helyszínen lehet.

 

Jó szórakozást és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

1 Hozzászólás
1.RádióKispest2011. július 04., hétfő 16:57:24
Köszönjük a Hírverést, most láttam csak ezt a hírt is :( :))) ♥
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.