2019. október 15., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Huszonhat diák tette le a Cambridge nyelvvizsgát a kispesti Helen Doron nyelviskolában

Főoldal>Kölyök>Huszonhat diák tette le a Cambridge nyelvvizsgát a kispesti Helen Doron nyelviskolában
 
Írta: Pászti András
2013. szeptember 03. 08:26
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kiváló eredménnyel tette le a Cambridge Junior nyelvvizsgát az Europarkban működő Helen Doron Early English nyelviskola huszonhat, 10-14 év közötti diákja – árulta el büszkén Dér-Mányi Móni, a nyelviskola ügyvezetője, aki a siker kapcsán úgy fogalmazott: ez a hír azért is különösen örvendetes, mert ezúttal is minden vizsgázónak sikerült a megmérettetés.

„A nyelviskolát 2005 januárjában indítottuk el az Europarkban, évente közel 300 gyerek jár hozzánk, azaz az elmúlt 7,5 év alatt több mint 1000 gyerek tanult nálunk angolul. 3 hónapostól 19 éves korig járnak hozzánk gyerekek. Az életkori sajátosságok figyelembe vételével az órákon csak angolul beszélünk a gyerekekkel, így egyre biztosabb nyelvtudáshoz juttatjuk őket, amit mi sem bizonyít jobban, mint a vizsgákon elért sikerek. A diákoknak Gajda Péter polgármester személyesen is gratulált a „Csupa Csoda Játszóházban” megtartott ünnepélyes díjátadón. Nyelvvizsgáztató helyként is működünk, azaz a diákoknak nem kell máshova menniük, ha vizsgát szeretnének tenni.” – árult el további részletet Móni.

 

Magyarországon még mindig kevesen beszélnek nyelveket, és ezrek nem kapnak diplomát, mert nincs nyelvvizsgájuk. Sok szülő szeretné, hogy gyermeke már kis korban játékos és élvezetes módszerrel tanuljon angolul, mivel a hagyományos iskolai keretek között az ilyen típusú tanulásra nincs lehetőség.  „A mi nyelviskolánkban az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem a kommunikáció eszköze”, amit úgy sajátítanak el, hogy közben jól érzik magukat az órákon – mesélte Veréb Zsuzsa, nyelviskola vezető, aki hozzátette: idén 5. alkalommal kapták meg Helen Dorontól „A legjobb Helen Doron nyelviskola Magyarországon” oklevelet, amire nagyon büszkék.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.