2019. július 18., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ifjú tehetséges táncosok Kispestről

Főoldal>Kölyök>Ifjú tehetséges táncosok Kispestről
 
Írta: Szerk.
2018. szeptember 20. 16:02
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest régóta gazdagítja a magyar sportéletet kiemelkedő sportolókkal és sportteljesítménnyel. A Vass Lajos Általános Iskolában felépült új kézilabdapálya megnyitóján pedig megismerhettünk két tehetséges táncost, Moksony Dorkát és Radics Bálintot, akik fiatal koruk ellenére komoly tapasztalattal rendelkeznek már.

A Vass Lajos Iskolában létesült új kültéri kézilabdapálya átadásán több örömteli élménnyel gazdagodhattak a jelenlévők. Önmagában már a kormány támogatásával megépülő új sportpálya is megalapozta a jó hangulatot, valamint a pályaavató gálameccs is, de megismerkedhettünk két tehetséges ifjú kispesti táncossal is, akik az iskola 7/b. osztályos tanulói.

 

 

Moksony Dorka egy éve kezdte a táncot, előtte hat évig fitneszre járt. Radics Bálint pedig öt éve versenyszerűen űzi az akrobatikus rock ’n’ roll-t, tavaly részt vett a németországi világ-, valamint a moszkvai Európa-bajnokságon is, ahol csapatban harmadik helyezést értek el.

 

A kézilabdapálya megnyitójára osztályfőnökük, Kővári Edit ötletére álltak össze az ifjú táncosok egy modern koreográfia előadására, kiegészülve Bálint táncpartnerével, Schaffler Zsuzsannával.  

 

Bálint, akinek testvérei is a rákospalotai táncegyesület növendékei, komolyan tervez „hobbijával”, hiszen eddig is versenyszerűen űzte azt, továbbra is ezen az úton szeretné folytatni. Dorka egyelőre hobbiként tekint rá, amiből még bármi lehet. Az azonban mindkettejükben közös, hogy nagyon komolyan veszik: heti öt alkalommal járnak edzésre – Dorka a Megafitneszbe, Bálint pedig Rákospalotára –, hogy a lehető legtöbbet fejlődhessenek.

 

Emiatt az iskola és a tánc mellett alig akad szabadidejük, de mint megtudtuk Bálint más művészetben is otthon van, hiszen nagyon szeret rajzolni. Dorka másik szenvedélye pedig a sütés és édesség készítés: már felügyelet nélkül is el tud készíteni ízletes csemegéket.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.