2019. október 15., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ifjú tehetséges táncosok Kispestről

Főoldal>Kölyök>Ifjú tehetséges táncosok Kispestről
 
Írta: Szerk.
2018. szeptember 20. 16:02
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest régóta gazdagítja a magyar sportéletet kiemelkedő sportolókkal és sportteljesítménnyel. A Vass Lajos Általános Iskolában felépült új kézilabdapálya megnyitóján pedig megismerhettünk két tehetséges táncost, Moksony Dorkát és Radics Bálintot, akik fiatal koruk ellenére komoly tapasztalattal rendelkeznek már.

A Vass Lajos Iskolában létesült új kültéri kézilabdapálya átadásán több örömteli élménnyel gazdagodhattak a jelenlévők. Önmagában már a kormány támogatásával megépülő új sportpálya is megalapozta a jó hangulatot, valamint a pályaavató gálameccs is, de megismerkedhettünk két tehetséges ifjú kispesti táncossal is, akik az iskola 7/b. osztályos tanulói.

 

 

Moksony Dorka egy éve kezdte a táncot, előtte hat évig fitneszre járt. Radics Bálint pedig öt éve versenyszerűen űzi az akrobatikus rock ’n’ roll-t, tavaly részt vett a németországi világ-, valamint a moszkvai Európa-bajnokságon is, ahol csapatban harmadik helyezést értek el.

 

A kézilabdapálya megnyitójára osztályfőnökük, Kővári Edit ötletére álltak össze az ifjú táncosok egy modern koreográfia előadására, kiegészülve Bálint táncpartnerével, Schaffler Zsuzsannával.  

 

Bálint, akinek testvérei is a rákospalotai táncegyesület növendékei, komolyan tervez „hobbijával”, hiszen eddig is versenyszerűen űzte azt, továbbra is ezen az úton szeretné folytatni. Dorka egyelőre hobbiként tekint rá, amiből még bármi lehet. Az azonban mindkettejükben közös, hogy nagyon komolyan veszik: heti öt alkalommal járnak edzésre – Dorka a Megafitneszbe, Bálint pedig Rákospalotára –, hogy a lehető legtöbbet fejlődhessenek.

 

Emiatt az iskola és a tánc mellett alig akad szabadidejük, de mint megtudtuk Bálint más művészetben is otthon van, hiszen nagyon szeret rajzolni. Dorka másik szenvedélye pedig a sütés és édesség készítés: már felügyelet nélkül is el tud készíteni ízletes csemegéket.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.