2023. június 08., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (2)
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Így értékelték a betegek a Kispesti Egészségügyi Intézetet

Főoldal>Közérdekű>Így értékelték a betegek a Kispesti Egészségügyi Intézetet
 
Írta: Szerk.
2022. február 03. 10:51
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az elmúlt években nőtt azok száma, akik hangot adtak véleményüknek az interneten a Kispesti Egészségügyi Intézetben zajló betegellátás minősége kapcsán. A Google-értékelések kétharmada pozitív: a legtöbben a kulturált környezetet, a fejlesztéseket, az ellátás magas színvonalát vagy éppen a betegirányítás zökkenőmentességét tették szóvá. Persze kiritikák is akadtak, amelyek az intézet vezetése számára nem kevésbé fontosak, mint a dicséretek, hiszen segítenek abban, hogy javítsák az esetleges hiányosságokat.

Az intézet főigazgató-főorvosa, dr. Kumin Marianna három éve követi nyomon az értékeléseket és véleményeket, és igyekszik minden esetben válaszolni is rájuk, hiszen a betegek véleménye fontos az intézmény számára.

 

„Tájékoztatnak igényeikről, hiányosságokra hívják fel a figyelmet, hozzájárulnak a fejlesztési irányok megjelöléséhez, stratégiánk kialakításához. A válaszokban rámutathatok a hiányos vagy téves információkra, ami segítheti a betegek jobb tájékozódását, megakadályozza a téves információk terjedését. Konfliktus esetén lehetőséget teremtek a személyes egyeztetésre” – írta közleményében.

 

Ahogy arról beszámolt, az értékelők száma a korábbi évekhez képest 2021-ben emelkedett valamelyest – 57 és 55 után 73 véleményező volt –, ami az oltással kapcsolatos észrevételek gyarapodásának volt köszönhető. A véleményezők kétharmada – 60,3 százaléka – 5 csillaggal értékelte az intézményben zajló munkát. Ez az arány 2020-ban magasabb, egészen pontosan 70,9 százalék volt. A főigazgató-főorvos megjegyezte, hogy a pontszámot az intézethez nem tartozó, tőle független szervezeti egységekre – a fogászat és a laboratórium – vonatkozó kritikák rontották le. Az elégedett véleményezők közül többen hozták fel példának a fejlesztéseket, a kellemes küllemet, a tisztaságot, a beléptetés és betegirányítás rendszerét, az ellátás magas színvonalát, valamint az online kapcsolattartás lehetőségét is.

 

„Külön kiemelték az oltásszervezés (12 alkalommal), a bőrgyógyászat (7 alkalommal), a tüdőgondozó (2 alkalommal) és 1-1 alkalommal a fül-orr-gégészet, a sebészet, a szemészet szakrendelések szakmai teljesítményét. Köszönet illette az intézet orvosainak és asszisztenseinek szakmai munkáját, emberi magatartását, kedvességét, udvariasságát.

 

Kedvezőtlen véleményt legnagyobb arányban a telefonos elérhetőséggel és időpontfoglalással kapcsolatban fogalmaztak meg a betegek” – részletezte az intézmény vezetője, aki szóvá tette, hogy a véleményezők közül többen megalapozatlanul, a kellő információk hiányában fogalmazták meg kritikákat. Ugyanakkor a jelzett problémák kivizsgálásra minden esetben felkérte az osztályvezető főorvost, s a jogos panaszokok okainak elhárításáról intézkedtek. „Köszönet illeti a véleményüket megfogalmazó Betegeket! Továbbra is várjuk Intézetünk működésének jobbítását szolgáló bejegyzéseiket!” - zárta sorait dr. Kumin Marianna.  

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.