2020. november 01., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ismét rászoruló gyermekeket és családokat ajándékoztak meg

Főoldal>Közülünk>Ismét rászoruló gyermekeket és családokat ajándékoztak meg
 
Írta: Szerk.
2019. december 20. 11:53
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A kispesti Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselők ismét saját maguk vásároltak karácsonyi ajándékot a nélkülöző kispesti gyermekeknek, amely kezdeményezéshez újra csatlakoztak a jó szándékú kispestiek, és a CBA Remíz is az immár hagyományossá vált karácsonyi ajándékgyűjtő akció keretében. Ezzel 66 gyermek és 26 család ünnepét tették széppé közösen.

 

Immár negyedik éve lepik meg karácsonyi ajándékokkal és tartós élelmiszercsomaggal a nélkülöző gyermekeket és családokat a jó szándékú kispestiek, akik felajánlásait a kispesti Fidesz-KDNP önkormányzati képviselői vitték el a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központba, s a felajánlásokat saját ajándékaikkal egészítették ki. A nagylelkű összefogásnak hála idén 66 gyermek arcára csaltak mosolyt a képviselők. A CBA Remíz jóvoltából pedig 26 nehéz helyzetben lévő család kaphatott tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomagot, hiszen azokat kedvezményes áron vásárolták meg a képviselők.

 

 

2016-ban Dódity Gabriella kerületi Fidesz-elnök ötlete alapján, hagyományteremtő szándékkal indították útjára az adománygyűjtést, amelynek köszönhetően évről-évre egyre több gyermeket tudnak ajándékcsomaggal meglepni karácsonykor, amely kezdeményezéshez a kerületi KDNP és a CBA Remíz is csatlakozott. Az elmúlt években már közel 300gyermek és mintegy 100 család ünnepét tették szebbé közösen.

 

 

– Igazán jó érzés látni a csillogó szempárokat, és a gyermekek, családok örömét, de legalább ennyire jó érzéssel tölt el, hogy ilyen sok segíteni akaró, jó szándékú ember él Kispesten – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki kollégáival, Csehiné Lublóváry Mónikával, Fehér Marcellával, Fekete Márkkal, Lazányi Ferenccel, Song Simonnal, Mihály Andrással és Molnár Andrással együtt adta át a név szerint összeállított csomagokat, amelyek a kispestiek felajánlásai mellett a képviselők saját pénzükből vásárolt meglepetéseit is rejtette. – Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki elhozta nekünk a felajánlását, és külön köszönöm a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központ munkatársainak a segítséget, hogy a játékok a lehető legjobb helyre kerültek, és szintén köszönöm az egész éves kitartó munkájukat, és köszönöm kollégáimnak is, hogy erre a jó célra ajánlották fel a költségtérítésüket.

 

 

A képre kattintva tekintsék meg galériánkat!

 

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.