2020. október 30., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Járdahelyzet – valami elindult

Főoldal>Közélet>Járdahelyzet – valami elindult
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. július 09. 08:40
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Előző hónapban számoltunk be arról, hogy több helyen is problémát okoz a kerületben a járdák rossz állapota. Szerencsére ez alkalommal egy jó példáról is beszámolhatunk.

Jó pár éve okoz problémát a Jókai utca egyik lakójának a kertjébe bevezető járda rossz állapota. A helyzet a 2006-os járdafelújítási kampány következtében vált szinte tarthatatlanná, mikor a pénz elfogyásával az utca ezen szakasza már nem kapott új aszfaltot. Az azóta még inkább megrongálódott burkolat Nagy Mária életét azért nehezíti meg különösen, mert az asszony kerekes székhez kötött, s így önerőből nem képes elhagyni az otthonát. A négy gyermekét egyedül nevelő édesanya nehéz helyzetére szomszédai hívták fel Kispest országgyűlési képviselőjének figyelmét, aki a problémáról újságunkból is értesült. Június elején ezért Tarnai Richárd szakemberek segítségével saját költségén betonrámpát építtetett a kert bejáratához, s a munkában ő maga is részt vett. Az új rámpa segítségével a kispesti asszony már egyedül is képes elhagyni lakóházát. 

 

A helyszín bejárása után Tarnai Richárd a kerület két fideszes alpolgármesterével, Ékes Gáborral és Kovács Bencével közösen keresték meg a módját, hogy az épület előtt futó, már közterületen elhelyezkedő járdaszakasz felújítására is sor kerülhessen. A képviselők kérésükkel a Városüzemeltetési Irodához fordultak, akik azóta már meg is kezdték az említett járdaszakasz felújítását.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.