2020. július 12., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Játszva fejlődni az Ugri-bugri tornán

Főoldal>Kölyök>Játszva fejlődni az Ugri-bugri tornán
 
Írta: Szerk.
2018. december 21. 10:24
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Játszva fejlődni – talán ez lehetne a mottója a Kispesti Társaskör szerda délelőttönként megtartott Ugri-bugri tornájának. Várszegi Krisztina, a foglalkozásokat vezető szakember igyekszik minden problémára megoldást találni, mindezt úgy, hogy a gyermekek játékként éljék meg a fejlődésüket célzó gyakorlatokat.

Fejleszti a gyermeket és erősíti a baba-mama kapcsolatot az a foglalkozás, amelyet Várszegi Krisztina tart szerda délelőttönként 1-3 éves gyerekeknek a Kispesti Társaskör szervezésében. Az Ugri-bugri tornán mozgás-és beszédkészség-fejlesztő gyakorlatokat végeznek játékos formában.

 

Tekintse meg galériánkat! 

 

- Fontos, hogy már egészen kis korban megszokják a gyerekek a közösséget, hogy nem csak róluk szól minden – mondta el lapunknak Várszegi Krisztina, aki hozzátette: ezeken a foglalkozásokon természetesen az anyukák is tapasztalatot cserélhetnek. – Már egy éves kortól csatlakozhatnak hozzánk az anyukák a kicsikkel, ilyenkor teszik meg a babák az első lépéseiket, amelyet számos fejlődéi szakasz követ. Ezek a gyakorlatok magabiztossá teszik őket, segítenek a mozgásfejlődésben. Kialakul a lépcsőzési technika, egyensúlyoznak, és megtanulnak a térben tájékozódni.  Rengeteg visszajelzést kapok édesanyáktól, hogy azokat a mondókákat, amiket a foglalkozásokon tanulunk, egyszer csak a gyermek elkezdeni teljesen váratlanul mondogatni, hiszen otthon is gyakorolhatják az itt tanultakat – tette hozzá a szakember, aki örömmel tapasztalta, hogy a már „kiöregedetett” három évesek – akik óvodába mennek – kistestvéreivel is visszatérnek az anyukák az Ugri-Bugri Tornára.

 

FIGYELEM! Az új évben 2019. január 9-én, szerdán lesz az első foglalkozás!

 

A foglalkozás időpontja: Minden szerdán 10 óra. 

Helyszín: XIX. Ady Endre út 91.

Jelképes hozzájárulás: 200 forint

Fotók: Facebook

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.