2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Játszva fejlődni az Ugri-bugri tornán

Főoldal>Kölyök>Játszva fejlődni az Ugri-bugri tornán
 
Írta: Szerk.
2018. december 21. 10:24
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Játszva fejlődni – talán ez lehetne a mottója a Kispesti Társaskör szerda délelőttönként megtartott Ugri-bugri tornájának. Várszegi Krisztina, a foglalkozásokat vezető szakember igyekszik minden problémára megoldást találni, mindezt úgy, hogy a gyermekek játékként éljék meg a fejlődésüket célzó gyakorlatokat.

Fejleszti a gyermeket és erősíti a baba-mama kapcsolatot az a foglalkozás, amelyet Várszegi Krisztina tart szerda délelőttönként 1-3 éves gyerekeknek a Kispesti Társaskör szervezésében. Az Ugri-bugri tornán mozgás-és beszédkészség-fejlesztő gyakorlatokat végeznek játékos formában.

 

Tekintse meg galériánkat! 

 

- Fontos, hogy már egészen kis korban megszokják a gyerekek a közösséget, hogy nem csak róluk szól minden – mondta el lapunknak Várszegi Krisztina, aki hozzátette: ezeken a foglalkozásokon természetesen az anyukák is tapasztalatot cserélhetnek. – Már egy éves kortól csatlakozhatnak hozzánk az anyukák a kicsikkel, ilyenkor teszik meg a babák az első lépéseiket, amelyet számos fejlődéi szakasz követ. Ezek a gyakorlatok magabiztossá teszik őket, segítenek a mozgásfejlődésben. Kialakul a lépcsőzési technika, egyensúlyoznak, és megtanulnak a térben tájékozódni.  Rengeteg visszajelzést kapok édesanyáktól, hogy azokat a mondókákat, amiket a foglalkozásokon tanulunk, egyszer csak a gyermek elkezdeni teljesen váratlanul mondogatni, hiszen otthon is gyakorolhatják az itt tanultakat – tette hozzá a szakember, aki örömmel tapasztalta, hogy a már „kiöregedetett” három évesek – akik óvodába mennek – kistestvéreivel is visszatérnek az anyukák az Ugri-Bugri Tornára.

 

FIGYELEM! Az új évben 2019. január 9-én, szerdán lesz az első foglalkozás!

 

A foglalkozás időpontja: Minden szerdán 10 óra. 

Helyszín: XIX. Ady Endre út 91.

Jelképes hozzájárulás: 200 forint

Fotók: Facebook

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.