2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Karácsonyi öröm a Gyöngyszemeknél

Főoldal>Közülünk>Karácsonyi öröm a Gyöngyszemeknél
 
Írta: Szerk.
2018. december 21. 07:56
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A kispesti értelmi fogyatékosokat és családjaikat segítő Gyöngyszemek Alapítvány idén tarthatott második alkalommal karácsonyi estet gondozottjai számára.

Második alkalommal tölthették együtt meghitt, családias légkörben és örömteli hangulatban karácsonyi estjüket a kispesti fogyatékkal élőket és szüleiket támogató Gyöngyszemek Alapítvány gondozottjai és családjaik a KMO-ban. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, aki szívén viseli az alapítvány és gondozottjai sorsát, idén is ajándékokkal kedveskedett a fiataloknak.

 

 

– Nagyon fontos és Kispesten hiánypótló küldetésnek tartom, amit a Gyöngyszemek Alapítvány tesz a fogyatékkal élőkért és családjaikért, és örömmel tölt el, hog második alkalommal hangolódhattak együtt a karácsonyi ünnepekre a KMO-ban – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki a tavalyi első karácsonyi est létrejöttét is támogatta, valamint a szervezésben is részt vett.

 

A képre kattintva tekintse meg galériánkat.

 

Az ünnepi est a Gyöngyszemek tanulságos színdarabjával, a Néma énekessel vette kezdetét, amelyben a középsúlyos értelmi fogyatékosok mellett egészséges fiatalok is szerepelnek. Ennek legfőbb üzenete – a Gyöngyszemek másik színdarabjához hasonlóan – egybeesik az alapítvány fő célkitűzésével: az önzetlen segítség fontosságára hívja fel a figyelmet, és arra, hogy legyen az ember akár egészséges, akár éljen betegségben, vagy fogyatékossággal, ugyanolyan értékeket tud teremteni.

 

 

Ezt követte a karácsonyi ünnepek egyik legszebb érzése, az ajándékozás öröme: a gondozottak édességből, készségfejlesztő gyurmából és apró játékból álló ajándékcsomagot kaptak Dódity Gabriellától és Lazányi Ferenctől, valamint a Fővárosi Kormányhivatal XIII. Kerületi Hivatala Nyilvántartási Osztályának munkatársai is meglepték a fiatalokat. Az est végén pedig jött a buli, a fiatalok egyik kedvenc szórakozása: a karaoke és tánc következett.

 

– Jól érezte magát mindenki, a fiatalok nagyon örültek az ajándékoknak, és a szülők is azt mesélték, boldoggá tette őket az együtt töltött idő – mondta lapunknak Szabó-Geletta Katalin, az alapítvány vezetője. – Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segítséget nyújtott ahhoz, hogy ilyen jó bulit tudtunk biztosítani a közösségünknek, Dódity Gabriellának, aki segítségére mindig számíthatunk, és a KMO-nak, hogy ismét helyet biztosítottak nekünk – tette hozzá.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.