2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Karatemesterrel erősít a kispesti Fidesz

Főoldal>Közélet>Karatemesterrel erősít a kispesti Fidesz
 
Írta: Szerk.
2022. július 13. 11:48
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Vidra Zoltán, az önkormányzat Szociális és Lakásügyi Bizottságának szakértője, a Nego Kyokushin Karate Egyesület alapítója vette át a Fővárosi Közgyűlésbe delegált Dódity Gabriella képviselői mandátumát. A kerületi Fidesz-frakció új tagjának nem lesz ismeretlen a terep, hiszen korábban már betöltötte egyszer az önkormányzati képviselői tisztséget.

A Városházán vehette át önkormányzati képviselői mandátumát Vidra Zoltán, aki több mint húsz éven át a KOSIE bizottság szakértőjeként is dolgozott, közművelődési, oktatási, sport, ifjúságpolitikai és egészségügyi területeken segítve a kerület fejlődését. Tavaly év végén a kispesti sportéletben betöltött kiemelkedő tevékenységéért Kispest Sportjáért-díjat vehetett át: a 4. Danos Sensei a kerületünkben működő Nego Kyokushin Karate Egyesületet alapítójaként évtizedek óta népszerűsíti a sportágat a fiatalok körében. Személyében régi ismerőst üdvözölhetnek a kerületi Fidesz-frakció tagjai, hiszen 2010 és 2014 között már dolgozott egyszer a párt önkormányzati képviselőjeként.

 

A kispesti Fidesz-frakcióban azt követően üresedett meg egy mandátum, hogy a nagyobbik kormánypárt a Fővárosi Közgyűlésbe delegálta Dódity Gabriellát, aki ennek kapcsán úgy fogalmazott, elismerés számára, hogy munkájára magasabb szinten is szükség van. Ettől függetlenül nem szakad el Kispesttől: az itteni munkáját helyi Fidesz-elnökként tovább viszi, és segíti a képviselőtársainak munkáját is. A kispestiek továbbra is felkereshetik őt, hiszen az önkormányzati ügyekben továbbra is részt vesz.

 

Fotó: facebook.com

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.