2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Késsel fenyegetőzött a rabló

Főoldal>Krimi>Késsel fenyegetőzött a rabló
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. augusztus 25. 15:20
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Oda a közbiztonság Wekerlén! Csütörtökön fényes nappal két idős hölgyet támadtak meg az utcán nyakláncaikért. Az egyik esetben a rendőrség elfogta az elkövetőket, a másikban viszont a bűnöző el tudott menekülni.

Értesüléseink szerint csütörtök délelőtt 10 órakor a Zalaegerszeg utca és Kund utca sarkán egy 65 éves hölgy nyakából kitépték aranyláncát. Az esetet látva a roma származású elkövetőt többen üldözőbe vették, közöttük volt a Kispesti Készenléti Polgárőrség egy tagja is. (A Kispesti Készenléti Polgárőrségről korábban már írtunk ) Többek között neki is köszönhető, hogy a rabló a láncot végül visszaadta, eközben azonban késsel fenyegette meg őket, így el tudott menekülni a helyszínről. Sajnos a lánc így sem hiánytalanul került vissza tulajdonosához, a körülbelül 5 cm-es aranyfeszület medál eltűnt az üldözés során.

Nem sokkal az eset után a Hunyadi utca és a Nádasdy utca sarkánál újra egy idős hölgy nyakából tépte ki a láncot három roma származású elkövető. Ebben az esetben a rendőrségnek sikerült elfogni a rablókat, ellenük eljárás indul.

 

Elkeserítő, hogy kerületünkben az utcán fényes nappal ilyen rablások történhetnek. Ráadásul nem ez az első eset, hogy ilyen bűncselekményeket követnek el Wekerlén és Kispest többi részén. Ezek az esetek nemcsak anyagilag, hanem lelkileg is nagyon megviselik az áldozatokat. Mi, többiek sem lehetünk nyugodtak, hiszen a csütörtöki események alapján bármelyik napszakban kerülhetünk lakóhelyünkön az utcán hasonló helyzetbe.

1 Hozzászólás
1.Péter2011. augusztus 25., csütörtök 16:34:36
Elszomorító.Nagyon köszönjük a tisztességes és gyors tájékoztatást!
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.