2019. február 18., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (41)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
július (28)
június (44)
május (38)
 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kiadó ipari terület a Jahn Ferenc utcában

Főoldal>Kirakat>Kiadó ipari terület a Jahn Ferenc utcában
 
Írta: Szerk.
2015. augusztus 28. 08:56
Rovat: Kirakat
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Budapest-Kispest Jézus Szíve Plébánia (székhelye: 1196 Budapest, Áchim András utca 78.) meghirdeti a 167185 nem önálló helyrajzi számú, az 1196 Budapest Jahn Ferenc utca 122. címen található ingatlan bérletét.

Az ingatlan beépített része kétszintes, megközelítőleg 900 m2, az udvar további 540 m2, víz, gáz és ipari villany be van vezetve, előzőleg egy vendéglátó-ipari vállalat konyhájaként használták. Az ingatlan Kispest kertvárosi részén fekszik.

A bérbeadó minimum 10 évre tervezi a bérbeadást, és három havi kauciót kér.
Az ingatlan megtekinthető hétköznapokon, a +36-30-950 635 telefonszámon előre egyeztetett időpontban. Részletes feltételek a helyszínen egyeztethetőek.
Az ajánlatokat lezárt borítékban a plébánia irodájában kell benyújtani félfogadási időben (hétfőn, szerdán és csütörtökön 9-13, kedden és pénteken 12-18 óra között), vagy levélben a plébánia címére kell elküldeni. 

 

A pályázatnak tartalmaznia kell az ajánlattevő nevét, székhely címét és adószámát, képviselőjének nevét, telefonszámát, az épületben végzendő tevékenység leírását, igazolva, hogy rendelkezik a tevékenységhez szükséges engedéllyel, az ajánlattevő eddigi tevékenységének bemutatását, a megajánlott havi bérleti díjat, mely nem tartalmazhatja a bérlőt terhelő rezsi költségeket, nyilatkozatot, melyben ajánlattevő elismeri, hogy a hirdetményben közzétett feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el, ajánlata rá nézve kötelező érvényű, az a szerződés alapját képezi, és attól eltérni csak a bérbeadó és bérlő egyetértésével lehet, és egyéb, az ajánlattevő által fontosnak tartott információkat.

 

Az ajánlatok elbírálása az ajánlattevőkkel folytatott egyeztető tárgyalás után történik. A bírálatkor elsődleges szempont a megajánlott havi bérleti díj mértéke, de bérbeadó döntésekor figyelembe veszi az épületben folytatandó tevékenységet is.

Bérbeadót az ajánlattétel semmilyen formában nem kötelezi, szabadon dönt annak elfogadásáról vagy elutasításáról, a döntés eredménye nem támadható meg.

 

 


 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.