2022. május 19., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kihirdették a lakossági napelempályázat részleteit

Főoldal>Közérdekű>Kihirdették a lakossági napelempályázat részleteit
 
Írta: Szerk.
2021. október 19. 13:40
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A háztartások zöld átállását segíti az a nagyszabású pályázat, amely a magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv részeként valósul meg több mint 200 milliárd forintos keretösszegből. A tervek szerint közel 35 ezer háztartás vehet majd igénybe támogatást napelemes rendszerek és korszerű, energiatakarékos fűtési rendszerek kialakításához.

A háztartások napelemes és fűtési rendszereit támogató pályázathoz kapcsolóan már elkezdődött a kivitelező cégek regisztrációs kérelmének benyújtási időszaka. A családok és magánszemélyek a program első ütemében, december 6-a és január 12-e között pályázhatnak – tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).  

 

A több mint 200 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett program amellett, hogy megújuló energiaforráson alapuló, korszerű fűtési megoldással váltja ki a környezetszennyező fűtési rendszereket, a rezsiköltségek csökkentéséhez is hozzájárul.

 

A 100 százalékos, vissza nem térítendő támogatást kizárólag lakóépületekre lehet igényelni; a támogatás maximális összege bruttó 2 millió 900 ezer forint, fűtéskorszerűsítéssel együtt pedig bruttó 11 millió 300 ezer forint. A pályázatok elbírálásakor előnyben részesülnek a gyermeket nevelők és azok, akik fejlesztendő járásokban laknak. A jelentkezés feltétele, hogy az ingatlan tulajdonosai 2020. évi összevont jövedelmének egy főre jutó összege nem haladhatja meg a 4 millió 850 ezer forintot.

 

A kivitelezések várhatóan a jövő év februárjában kezdődhetnek el, s a felhívás további ütemeiben – 2022-ben, 2023-ban és 2024-ben – is lehet majd pályázni a támogatásra. Bővebb információ: napelem.palyazat.gov.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.