2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispest gyermekeiért dolgoznak

Főoldal>Közülünk>Kispest gyermekeiért dolgoznak
 
Írta: Szerk.
2018. június 29. 09:19
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest születésnapja alkalmából minden évben díjazzák azokat, akik sokat tettek a kerületért. Idén két pedagógus vehette át a Kispest Gyermekeiért Elismerő Oklevelet. Gratulálunk minden díjazottnak!

KISPEST GYERMEKEIÉRT ELISMERŐ OKLEVÉLBEN RÉSZESÜLT:

 

Meskóné Sütő Ágnes

 

a Semmelweis Ignác Szakképző Iskola igazgatóhelyettese

 

17 éve él Kispesten. Több mint egy évtizedes, alázatos, kimagasló pedagógiai munkája példaértékű a nevelőtestület számára. Szakmai tapasztalatával segíti kollégái munkáját, rendkívül elkötelezett az iskola és a szakmai célkitűzések iránt. Folyamatosan képzi magát, hogy a kor legújabb eszközeit, módszereit használhassa óráin. Évekig részt vett az iskolai diákönkormányzat munkájában, ösztönözte diákjait többek közt a kerületi diákönkormányzat által kiírt pályázatokon való indulásra, eredményesen. A XIX. kerületben számos rendezvényre szervez semmelweises diákokat, így minden külsős programon jelen van, legyen az gyereknap, egészségnap. A rá bízott tanulókkal mindig türelmes és kedves.

 

Roszoly Pálné

 

a Kispesti Móra Ferenc Általános Iskola és EGYMI gyógypedagógiai asszisztense

 

A Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyógypedagógiai asszisztense 20 éve kezdte a pályáját az intézményben mint gyermekfelügyelő. Évekkel ezelőtt megszerezte a gyógypedagógiai asszisztensi végzettséget is. Precíz munkája példaértékű, az intézményben használt szabadtanulásos oktatási módszer kapcsán munkája nélkülözhetetlen az eszközök készítésében, ezzel segíti a pedagógusok munkáját, hozzájárul a gyermekek fejlesztéséhez. Rendszeresen részt vesz az intézményi műhelyfoglalkozásokon, szakmai továbbképzéseken, szakmailag folyamatoson fejleszti magát. Gyermekcentrikus, a tanulók szeretik őt, megbíznak benne, ő pedig nagy-nagy türelemmel fordul feléjük. Higgadt, kiegyensúlyozott, empatikus természetével mindig megnyeri a tanítványok szüleit is, ők és kollégái is gyakran és bizalommal fordulnak hozzá tanácsért, támogatásért.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.