2020. november 29., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispest Sportjáért díjakat adtak át a Városházán

Főoldal>Közélet>Kispest Sportjáért díjakat adtak át a Városházán
 
Írta: Kroó Zita
2014. szeptember 26. 11:15
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén hárman vehették át a kerület sportéletéért sokat tevő, a szervezésben aktívan résztvevő és a sportot népszerűsítő, az egészséges életmódra nevelésért járó Kispest Sportjáért díjakat a Városháza dísztermében tartott ünnepségen.

Emlékplakettel és emléklappal díjazta az önkormányzat az idei Kispest Sportjáért három díjazottját, Sobotkáné Fábián Évát, aki a Károlyi gimnáziumban működő Tájfun Sportegyesület szakosztályvezetője, taekwondo szakedzője, Balásy Pétert, aki a Kispesti Uszoda úszásoktatója, úszó szakedző, valamint ifj. Dufek Jánost, aki a Kispesti Eötvös József Általános Iskola testnevelő tanára, gyógytestnevelője, az Eötvös Diáksport Egyesület elnöke, a Kispest Sportegyesület futsal szakosztályának vezetője.

 

– Nagyon fontos szerepet tölt be az emberek életében a sport, hiszen a testi-lelki egyensúly elengedhetetlen pillére. Fontos, hogy már gyerekkorban megszerettessük a testmozgást, ezért is tettük mindennapossá a testnevelést az iskolákban, ezáltal nagyobb az esély arra, hogy a sport iránti szeretet egészen felnőttkorig kitartson, melynek eredményeként egészségesebbek lehetünk, maradhatunk – mondta el lapunknak a díjkiosztó kapcsán Mihály András (Fidesz-KDNP), a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság elnöke, aki Ékes Gábor alpolgármesterrel gratulált a díjazottaknak.

 

A ünnepség végén a díjazottak és a résztvevők Kökény Attila zenés műsorát élvezhették, majd egy állófogadásra invitálták az érdeklődőket a Polgármesteri Hivatalba.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.