2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti gyerekekért szólt a gitár

Főoldal>Közülünk>Kispesti gyerekekért szólt a gitár
 
Írta: Szerk.
2014. december 15. 17:05
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Negyedik alkalommal ragadt gitárt dr. György István kormánymegbízott Póka Egonnal és zenésztársaival az immár hagyományos Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is! című jótékonysági koncerten. Idén a kispesti és a kőbányai Gyermekek Átmeneti Otthona javára ajánlják fel az est bevételét – tudtuk meg a koncert ötletgazdájától és szervezőjétől, Dódity Gabriellától.

Mintegy 1,4 millió forint adomány gyűlt össze dr. György István idei jótékonysági koncertjén, amelyből többek között számítógépeket vásárolnak a kerületi Gyermekek Átmeneti Otthonának. A budapesti kormánymegbízott 2011 óta minden év karácsonya előtt a Kőbányai Zenei Stúdió vezetőjével, Póka Egonnal és profi zenésztársaikkal örökzöld dalokat és újabb slágereket játszanak a KÖSZI-ben jótékony célért, mindig teltház előtt. A kormánymegbízottat a basszusgitáros mellett Sipeky Zoltán, Gyimesi László, ifj. Tornóczky Ferenc, és Szakadáti Mátyás kísérték.

 

– Idén azoknak a kispesti és kőbányai gyermekeknek szeretnénk örömet szerezni, akik hosszabb-rövidebb időre kikerülnek a családi körből és átmeneti otthonban élnek – mondta dr. György István, és köszönetet mondott mindenkinek, aki adományával segített. A felajánlók között a megjelent magánszemélyek mellett cégek is vannak. A már hagyományosnak számító jótékonysági rendezvény ötletgazdája és szervezője, Dódity Gabriellától lapunknak elmondta: a kispesti Gyermekek Átmeneti Otthona számára nemcsak számítógépet tudnak vásárolni; a fennmaradó összeget arra fogják költeni, amire az intézménynek speciálisan a legnagyobb szüksége van. A kispesti Fidesz-KNDP frakcióvezetője köszönetet mondott mindenkinek, aki hozzájárult ehhez, akár adományával, akár zenei tudásával, akár szervező munkájával.

 

Dr. György István budapesti kormánymegbízott és Dódity Gabriella a koncerten

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.