2023. december 07., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
május
április
március (14)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti projektfelelős

Főoldal>Közülünk>Kispesti projektfelelős
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. június 07. 08:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
2009-ben hozták létre a Kispest Városfejlesztési és Üzemeltetési Kft.-t. A cég feladatairól Horváth Gyulát, a Kft. áprilisban újonnan kinevezetett ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Milyen feladatokat lát el a Kispest Városfejlesztési és Üzemeltetési Kft.?

A cég fő feladata a kerületben futó önkormányzati projektek menedzselése, egészen pontosan az, hogy a kerületi lakossági érdekeket szolgáló ingatlanfejlesztési projektek megvalósítása során gazdaságilag hatékony, átlátható piaci szemléletű menedzsmentet biztosítson. A kft.-nek én vagyok a harmadik ügyvezetője. Valamivel több, mint egy hónapja töltöm be a pozíciómat, s azóta eszközöltem is néhány fontosabb változást. Ezek egyike, hogy az idáig egyszemélyes kft-ként működő cégben a külsős tanácsadók szolgáltatását megszüntettem, az adminisztrációs területet ezzel egyidejűleg két további munkatárs foglalkoztatásával megerősítettem.

 

Miért vált szükségessé az átalakítás?

Ez azért vált szükségessé, mert folyamatban van a Kispesti Garázs és Parkoló Üzemeltetési Kft. beolvadása a cégünkbe, illetve jelenleg is zajlik bizonyos uniós projektjeink lezárása. Ezek miatt fontos volt az átláthatóság és a gyors intézkedési készég megteremtése. Így lehetővé válik a gazdaságosabb és hatékonyabb működés. Bár az adminisztrációs bővülés többletköltséget jelent, a külsős tanácsadás megszüntetése azonban komoly megtakarítást eredményez. A Garázs Kft. beolvadásával, s ez által az ő külön helyiségük megszűnésével is költségcsökkenést érünk el.

 

Milyen komolyabb feladatok várhatók a következő időszakban?

Nemrég nyújtott be az önkormányzat egy bűnmegelőzési pályázatot, amennyiben eredményes lesz, úgy a projekt gondozását mi látjuk el. A Garázs Kft. átvétele is komoly munkát ró ránk, innentől a 208 darab önkormányzati tulajdonú garázs üzemeltetésével összefüggő feladatokat teljes körűen mi végezzük, úgy, mint a bérlőkkel való szerződéskötés, kapcsolattartás, a bérleti díj beszedése és nyilvántartása, hátralékkezelés és az ezekkel összefüggő adminisztrációs tevékenység.

 

Mennyire inspiráló Ön számára az adott feladat?

Korábbi cégem profilja hasonló feladatok ellátását igényelte, úgy is mondhatjuk, hogy eddig is végeztem menedzselési és szervezési feladatokat, módom volt a közbeszerzési eljárások alkalmával a megrendelői és a szolgáltatói oldalról egyaránt széleskörű szakmai tapasztalatot szereznem. Számomra a projektek kihívások, ezért is vállaltam a feladatot, én ebben látok perspektívát. Harminc éve dolgozom délpesten így Kispesten is, ahol ez idő alatt nagy helyismeretre tettem szert. Fontos számomra a kerület, és érdekel, milyen lehetőségei vannak az előrelépésre. Célom az, hogy a kft.-nek jól működő kapcsolata alakuljon ki az önkormányzaton keresztül a kispesti emberekkel, s a projektek gondozásának végeredményeként Kispest egyre élhetőbbé váljon.

 

 

Horváth Gyula

építész üzemmérnök

1961-ben született

2012 áprilisa óta a Kispest Városfejlesztési és Üzemeltetési Kft. ügyvezetője.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.