2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Köszönet a mindennapok hőseinek!

Főoldal>Közülünk>Köszönet a mindennapok hőseinek!
 
Írta: Szerk.
2021. május 10. 16:35
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Mindig készen állnak, hogy emberéleteket mentsenek, de igazán csak akkor érezzük, mennyire fontosak, amikor épp nagy a baj. A Mentők napján a kispesti mentőállomás dolgozóinak kedveskedtek ajándékokkal a kispesti Fidesz-KDNP képviselői és Dr. Pap Sándor választókerületi elnök.

A koronavírus miatt emberemlékezet óta nem tapasztalt nyomás alatt kell teljesíteniük a mentőknek, akik a járványidőszakban is a legrövidebb időn belül nyújtanak segédkezet minden bajbajutottnak. Áldozatkész munkájukért a XIX. kerületi Fidesz-KDNP is köszönetét fejezte ki: legfőképp a bajtársak kényelmét, örömét szolgáló ajándékokkal lepték meg őket. Dr. Pap Sándor választókerületi elnök, illetve Fekete Márk, Lazányi Ferenc, Song Simon és Dódity Gabriella képviselők egy csocsóasztalt, egy darts táblát, evőeszközöket, illetve egy, a mentőautók tisztántartásához használatos eszközt adtak át a Kispesti Mentőállomás dolgozóinak.

 

„Igyekszünk mi is segíteni a kerületi mentők munkáját, akikre emberfeletti teher hárult az elmúlt évben. Korábban adventi estünk keretében gyűjtést szerveztünk a Kispesti Mentőalapítványnak, és most is elsősorban a bajtársak kényelmét szolgáló eszközöket adományoztunk. Így szeretnénk köszönetünket kifejezni nekik azért, amit értünk tesznek - mondta lapunknak Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

 

Dr. Pap Sándor, a Fidesz választókerületi elnöke úgy fogalmazott: a kormány példaértékűen kezelte a koronavírus-járványt, és a közös sikerben nagy szerepük volt, illetve van a hazai mentő bajtársaknak is. A mostani ajándékok szinte csak jelképesek, és nem is tudják kifejezni eléggé azt a hálát és köszönetet, ami a munkájukért jár nekik – hangsúlyozta.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.