2019. december 11., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

"Ma is állást kell foglalni az értékek mellett"

Főoldal>Közélet>"Ma is állást kell foglalni az értékek mellett"
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. október 24. 12:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A hagyományokhoz hűen az Ötvenhatosok terén tartották idén is az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett kerületi önkormányzati megemlékezést.

A megemlékezést Tarnai Richárd, Kispest országgyűlési képviselőjének beszéde nyitotta. „Sokan mondják azt még manapság is, hogy ne bolygassuk a múltat, de nekem meggyőződésem, hogy igenis foglalkozni kell a múlttal” – jelentette ki ünnepi beszéde elején. „A felelősséget nemcsak a jelenben és a jövőben lehet értelmezni, hanem a múltra is szükséges használni. Ma is felelősek vagyunk azért, hogy a régi kor eseményeiről miként foglalunk állást, mit gondolunk róla.”

 

A megemlékezés a Forgatag Művészegyüttes műsorával folytatódott, melyben közreműködött Pásztor Ildikó előadóművész és Egyházi Géza, a Magyar Színház művésze. Az ünnepség végén Kispest országgyűlési képviselője, az önkormányzat részéről Gajda Péter polgármester, Ékes Gábor, Kovács Bence és Vinczek György alpolgármesterek, valamint J. Nagy Éva jegyző helyezték el az emlékezés virágait az emlékmű előtt. Ezután a kerületi pártok, egyházak, intézmények és civil szervezetek képviselői is letették koszorúikat a szobor talapzatánál. Az emlékezés csendes virágelhelyezéssel ért véget a Templom téri kopjafánál.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.