2020. október 23., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Már lehet pályázni a táborozási támogatásra!

Főoldal>Kölyök>Már lehet pályázni a táborozási támogatásra!
 
Írta: Szerk.
2019. március 21. 16:06
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Már lehet jelentkezni a Kispesti Társaskör által meghirdetett táborozási pályázatra! Dr. György István, Budapest kormánymegbízottjának jóvoltából ezúttal is csaknem 130 kispesti gyerek juthat el nyári táborba, miután a legutóbbi, Póka Egon Experience-szel közös jótékonysági koncertjük bevételét, 3,8 millió forintot idén is kispesti és kőbányai gyerekeknek ajánlották fel.
2011-ben, Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, a Kispesti Társaskör elnökének ötlete nyomán indult útjára az a jótékonysági koncertsorozat, amelynek köszönhetően immár nyolcadik alkalommal segíthetnek a rászorulóknak. Dr. György István, a Póka Egon Experience-szel közös „Adjunk a húroknak…és a rászorulóknak is!” elnevezésű jótékonysági koncerteken az elmúlt években csaknem 20 millió forintot gyűjtöttek össze. Legutóbb, tavaly decemberben 3,8 millió forintot „zenéltek össze”, amelyet immár negyedik alkalommal ajánlottak fel a gyerekeknek.
– Évről-évre óriási segítség a családoknak az az immár 15 ezer forintos támogatás, amelyet a gyermekek fejenként kapnak a nyári táborozáshoz. Nekünk pedig hatalmas élmény látni azt a sok csillogó szempárt, akiknek teljesülhet az álma, és a barátaikkal, osztálytársaikkal közös élményeket szerezhetnek a táborokban. Ezeket bizonyítja az a sok fotó, amelyet elküldenek nekünk – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, aki évről- évre részt vesz a koncertek megszervezésében is.
Az elmúlt három évben Kispestről már több mint 350 gyermek táborozhatott a támogatásnak köszönhetően, az idei évben pedig ismét csaknem 130 gyermek vághat neki újra a kalandoknak. Korábban pedig a Gyermekek Átmeneti Otthonának lakóit számítógépekkel és fitnesz eszközökkel lepték meg, de hozzájárultak a kispesti Eszterlánc Bölcsőde sószobájának kialakításához is, valamint tévénéző-, masszázs foteleket, és gyógyászati segédeszközöket vásároltak a kispesti nyugdíjas otthonnak is. 
 
További információt a kispestitarsaskor@ gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 232 4303-as telefonszámon lehet kérni.
 
A jelentkezési lapot ide kattintva tudja letölteni pdf formátumban. 
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.